Tiesiog mažai vyrų šneka apie tai, kaip jiems moterys įstato ragus. Juk gėda pripažinti, kad tavo moteris tave iškeitė į geresnį, jų žodžiais, eržilą.

Mano žmona – graži moteris, išsilavinusi, protinga, labai šarminga. Jau pažinties pradžioje mane pakerėjo, ir jau tada supratau, kad ne vienas į ją žvilgčioja. Tada džiaugiausi, kad nugalėjau visus konkurentus ir mano gražuolė pasirinko būtent mane.

Tikrai gyvenimas mūsų buvo gražus. Žmona atsidavusi šeimai, gera mama, gera žmona. Tačiau po kiek laiko jos elgesys man pradėjo kelti įtarimą. Ji pradėjo visada būti įnikusi į telefoną. Pradžioje telefonas pypsėdavo vakarais. Paklausus, kas rašinėja, atsakė, kad nauja kolegė Karolina, su kuria labai susidraugavo. Vėliau su ta Karolina prasidėjo ėjimas į sporto klubą, teatrą ir visur.

Na, aš, asilas, nieko neįtariau, nesikišau, kaip sakant, į moteriškus reikalus. Tuo labiau, kad grįžusi iš susitikimo su ta Karolina žmona buvo visada gerai nusiteikusi, laiminga ir nepykdavo dėl buities darbų, kurių nepadarydavau.

Tačiau ilgainiui ta draugė Karolina perėmė visą žmonos dėmesį. Tarp mūsų prasidėjo konfliktai, vis daugiau laiko draugutės leido kartu. Ir vieną dieną, žmonai ruošiantis išeiti vėl su ta pačia drauge, dedantis daiktus, jos rankinėje pastebėjau prezervatyvų pakuotę. O mes tai jais nesisaugojome.

Ją pamačius tarsi filmas viskas perėjo akyse, kiekvienas žmonos išėjimas, pasiteisinimas, žinutės... viskas.

Aišku, iškėliau skandalą, ir priremta žmona prisipažino, kad draugė ne jokia Karolina, o kažkoks bičas, su kuriuo ji smagiai leidžia laiką. Paaiškėjo, kad romaną tiedu suko apie pusmetį. Net pusę metų mane vedžiojo už ragų... Ir aš net neįtariau.

Viskas padaryta išties gudriai, telefone įvestas merginos telefono numeris, iš apsipirkimo parsinešami pirkiniai. Na, tiesiog viskas sudėliota tiek sumaniai, kad vyrams reiktų dar labai pasimokyti melo meno. Tai perspėju – būkite budrūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (217)