Turiu drauge, kuri yra geras žmogus, simpatiška mergina, moka bendrauti. Bet tokią ja pažįstu tik tada, kai esame dviese. Jeigu į mūsų kompanija ateina kitas žmogus, o dar geriau, jeigu tai vyras, viskas. Atrodo, mano mylima draugė dingsta ir į ją įsikūnija kažkokia kaliausė.

Ta esu pastebėjus anksčiau, bet keli didesni įvykiai pastūmėjo iki apriboto mudviejų bendravimo.

Kartą atostogavom su draugais prie ežero. Mano draugė neturėjo, ką veikti taii pakviečiau į draugų kompaniją ir ją.

Pačioje pradžioje buvo lyg ir nieko, bet paskui drauge pareiškė, kad negali maudytis, nes pamiršo maudymuką. Atrodo, jokia čia bėda, tačiau jos pareiškimai ir noras atkreipti į save dėmesį buvo virš visko.

Vietoje maudymuko, ji nusprendė užsirišti skarą. Ši, žinoma, bedūkstant vandenyje nukrito ir nuplaukė. Tada ji, nuoga krūtine, tą skarą gaudė po bangas, o galiausiai paprašė pagalbos grįžti į krantą ją pridengiant. Paprašė, be abejo, vaikinų, nes „ūgis, yra už ko pasislėpti, chi chi“.

Kitas įvykis užkniso dar labiau. Buvome su mano vaikinu ir pakviečiau ja pavakaroti mieste. Tai buvo klaida. Besėdint ir bešnekant, draugė pradėjo vis garsiau šnekėti „kaip norėčiau sekso. Na neturiu vaikino, bet noriu sekso.“

Kai į jos tokias šnekas niekas kompanijoje neatkreipė dėmesio, ji atsisėdo prie mano vaikino ir tęsė toliau: „na, bent pasilaižyti norėčiau“.

Mano vaikinas nekreipė dėmesio į jos tokias įkyrias šnekas,o mane tas užsiutino.

Aš niekad nesuprasiu moters noro į save atkreipti bet kokia kaina vyro dėmesį. Nesvarbu net, kad pasirodo kaip paskutinė kvaiša, bet svarbu, dėmesys atkreiptas.

Dar vieną pažįstamą turiu, kuri irgi, kai bendraujam dviese ar moterų kompanijoje, būna normali, o kai radare atsiranda vyras, visaip raitosi, staiposi, klykauja.

Galbūt vaikinams tas ir patinka, bet iš šono tokios moterys atrodo, kaip mazgotės. Juokingai atrodo, kai stengiasi išsinerti iš kailio, kad tik kas nors atsisuktų. Kad dėmesį atkreipia toks elgesys, tai faktas, bet ar tokio dėmesio taip besielgiancios tikrai nori? Gerkbit save pačios, tada ir aplinka jus gerbs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)