Bet vieną vasarą tiesiog užsiregistravau į vieną socialinį tinklą, kuriame gali mokytis kalbų, gali bendrauti su užsieniečiais, gali taip keliauti po pasaulį. Mano tikslas buvo tik vienas – patobulinti mokslinę anglų kalbą.

Ir atėjo ta lemtingoji man ir vienai šaliai svarbi data – liepos 4-oji. Tai Amerikos nepriklausomybės diena, kai visi amerikiečiai švenčia su šeimomis ir draugais, ir tikrai negalvoja, kaip čia atrašyti kokiai europietei. Ir ką jūs manote? Būtent tą dieną užmačiau vieno vaikino profilį, kuriame ir buvo parašyta, kad jis gali mokyti bei patobulinti būtent mokslinė anglų kalbos – ko man ir reikėjo.

Bet man parūpo pažiūrėti ir to vaikinuko nuotraukas... Ir nežinau, kas man trenkė per smegenis, bet pagalvojau: kas, jei jis taptų mano vyru?

Parašiau žinutę su prašymu patobulinti mano anglų kalbą. Tikrai nesitikėjau gauti atsakymo taip greitai. Mes pradėjome bendrauti per skaipą ir susirašinėti. Jis man tikrai labai padėjo ir galvojau, kad baigusis mokymuisi bus „ačiū ir sudie“. Bet po 3 mėn. bendravimo dienomis ir kartais net naktimis mes staiga liovėmės kalbėtis. Sustojome kalbėti ir tik žiūrėjome vienas kitam į akis. Sustingome.

Tai tikrai buvo meilė iš pirmo virtualaus žvilgsnio. Abu 6 mėn. skrajojome padebesiais – iki pirmo mūsų gyvo susitikimo Vilniaus oro uoste. Ir tada įvykiai rutuliojosi kosminiu greičiu.

Keliavome Lietuva-Amerika ir Amerika-Lietuva kryptimis, vykome pasakiškų atostogų vienas pas kitą. Tai truko iki pat mūsų vestuvių. Po vestuvių visi galvojo, kad dabar jau tikrai emigruosiu, bet priešingai – vyras viską metė savo šalyje ir pradėjome kurti bendrą gyvenimą Lietuvoje.

Tikrai nesigailime savo pasirinkimo ir nesvarbu, kad skirtingos šalys, kalbos, religijos, papročiai. Jei tai yra tavo meilė, ji lauks tavęs nors už tūkstančių mylių. Mano meilės istorija su užsieniečiu – sėkmingiausias bilietas mano gyvenime.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Mano meilė užsieniečiui“.

Populiariausio pasakojimo autorius galės mėgautis nakvyne ir pusryčiais dviem – erdviuose „Radisson Blu Hotel Lietuva“ apartamentuose su puikiu vaizdu į Vilniaus senamiestį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)