Iš draugių istorijų susidaro įspūdis, kad jei vyras pasipirš „netinkamai“, tai santykių pabaiga garantuota. Tą išgirdus pasidaro gaila vyrukų, kurie per galvas verčiasi, kad tik įtiktų savo damoms. Pavyzdžiui, studijuodama pažinojau vieną merginą, kuri po paskaitų dirbo padėjėja ar pardavėjos padėjėja juvelyrinėje parduotuvėje. Ji buvo įsitikinusi visomis tomis taisyklėmis, kiek turi kainuoti žiedas, kad vyras turi išrinkti atitinkamą ir taip toliau. Tai prisimenu, kad kai turėjo draugą, ne kartą jam pabrėžė: „Tu su per prastu žiedu neateik, nesutiksiu.“

Galimai ji turėjo omeny ne tik kainą, bet ir vaizdą – kaip rodydavo seriale „Seksas ir miestas“ žiedas turi būti visiškai tavo charakterio, atspindėti tave, tik taip žinosi, kad sužadėtinis žino, kas ir kokia tu esi.

Iš kitos pažįstamos teko girdėti, kad būsimą jaunikį „prametė“, nes žiedas nebuvo labai brangus, o kažkoks paprastas – per pigus mat. Tėvams net nebuvo dėl ko pasigirti. Be abejo, tam vaikinukui savotiškai pasisekė, nes atsiskleidė moters vertybės labai laiku.

O žinau ne vieną porą, kuri nedarė jokių piršlybų ir gyvena ne vienerius metus laimingai. Man pačiai vyras pasipiršo labai paprastai, netgi tam tikra prasme ne romantiškai, tačiau man tas paprastumas ir parodė santykio tikrumą.

Vyrams patarimas būtų toks: tiesiog pirškitės taip, kaip patys jaučiate. Jeigu dama jums skirta, ji visada pasakys „taip“ – nepaisant to, ar žiedas mažiukas, ar su deimantais, ar pirštasi prabangoje kelionėje, ar tiesiog mėgstamoje ir mylimoje vietoje. Juk siūlymas kurti šeimą ir sieti savo gyvenimus nėra susijęs su piniginiais, žiedais ar vietos prabanga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)