Ten greitu metu susipažinau su vietiniais kipriečiais ir kitais užsieniečiais. Vienas iš jų man patiko – kaip ir aš jam. Nuėjom į kelis pasimatymus, pakeliavom po vieną salos miestą, suartėjom ir po mėnesio oficialiai tapom pora.

Jis buvo vegetaras iki kol nepabuvo ilgiau su manimi. Nes kaip gi neparagaus mūsų cepelinų ir kotletų? Šaltibarščiai taip pat labai patiko. Aš taip pat paragavau jo šalies tradicinio maisto.

Na, užsienietis labai geras, rūpestingas, romantiškas vaikinas. Visada žinojau, kad mano meilė bus užsienietis, ir štai mes kartu jau daugiau nei pusantrų metų. Planuojame mūsų gražią ateitį.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Mano meilė užsieniečiui“. Savo istoriją siųskite adresu pilieciai@delfi.lt, temos laukelyje įrašę „Mano meilė užsieniečiui“, ir laimėkite ypatingos prabangos prizą.

Populiariausio pasakojimo autorius galės mėgautis nakvyne ir pusryčiais dviem – erdviuose „Radisson Blu Hotel Lietuva“ apartamentuose su puikiu vaizdu į Vilniaus senamiestį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)