Pavadinimo net neminėsiu, nes pati platforma čia kaip ir nė prie ko, esmė joje prisiregistravusių žmonių savybės. Be to, ta svetainė kaip ir pagrindinė dėvėtų rūbų parduotuvė Lietuvoje, tai visiems viskas aišku.

Pradėsiu nuo to, kad niekada nesugalvočiau kelti prastos kokybės drabužių. Visi, kurių nusprendžiau atsisakyti, buvo praktiškai nauji: gauti dovanų ar nusipirkti internetu ir netikę, apsivilkti vos kartą, po kurio supratau, kad nenešiosiu to daikto, įsigyti spontaniškai ir panašiai. Dėvėti 1-2, daugiausia 3 kartus.

Dauguma iš normalių, visų žinomų parduotuvių. „Reserved“, „Zara“, „H&M“ ir panašių. Pigiausiai pirkti gal iš „Sinsay“.

Kainas surašiau grynai simbolines, nes neturiu laiko laikyt daikto ir marinuoti, norėjau tik apsivalyti namus, o ne kuo daugiau uždirbti. Taigi, susumuokim, ką turime: praktiškai nauji rūbai iš įprastų greitosios mados parduotuvių, įkainuoti 5-7 ar, maksimum, 10 eurų. Man atrodė, viską nupirks gan greitai.

Bet o, Dievulėliau, kiek paaiškėjo esant problemų! Sulaukiau labai keistų prašymų ir klausimų. Pavyzdžiui: ar tikrai nėra defektų? Arba: koks ilgis nuo liemens iki apačios? Nuo peties iki riešo? Nuo peties iki alkūnės?

Atrodo, žmonės juokauja, betgi ne. Gaudami naują daiktą už penkis eurus jie dar prašo pamatuoti nuo peties iki alkūnės. Įdomu, ar ir internetinėms parduotuvėms siunčia tokius reikalavimus?

Absurdas. Atsakiau, kad neturiu metro (kas yra tiesa). Galiausiai viena mergina nusprendė nusipirkti kelnes – visiškai naujas „Reserved“ kelnes, kurios man tiesiog buvo per mažos. Už 5 eurus. Bet atvažiavo jų apžiūrėti gyvai.

Tada ilgai žiūrėjo, čiupinėjo medžiagą... Man atrodo, jai daugiau degalai kainavo atvažiuoti, negu tos kelnės. Pasakiau, kad imtų tas kelnes dykai, neturėjau kantrybės laukti, kol apsispręs, ar toks pirkinys vertas.

Kitas prekes tą pačią dieną iškėliau iš platformos, išsitryniau savo paskyrą ir, supakavusi daiktus į maišelius, paaukojau per tekstilės išvežimą.

Gal kas ir turi laiko knistis ir užsiimti su tokiais reikalais, bet man atrodo tiesiog juokinga. Jums ne?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)