Šiuo metu esu vieniša, bet dėl to tikrai neketinu savigailauti ir su viltimi laukti, ar koks nors gerbėjas, ar buvęs vaikinas pagalvos apie mane ir parašys sveikinimo žinutę. Nesiruošiu ir pavydžiai stebėti socialiniuose tinkluose dedamų nuotraukų su porų sveikinimais ir staigmenomis vienas kitam, ir apgailestauti, kad vis dar neturiu to vienintelio.

Nors tikiu, kad artimas žmogus, netrūks atsirasti ir tuomet šią dieną minėsime kartu, bet dabar man net ir visai įdomu, kaip gi susikurti šaunią Valentino dieną – vienam. Pagelbės, manau, viskas, kas aktualu ir įprastos šventės atveju. Bet pirmiausia reikėtų atsakyti sau, kas jums yra ši šventė ir kokios jos norėtumėt? O taip pat, kokie lūkesčiai būtų ir kokios staigmenos tikėtumėtės iš antrosios pusės.

1. Man patinka gėlės. Leidžiu sau išsirinkti patinkančią puokštę ir tikrai ne pigiausią, ir papuošiu ja namus.

2. Bet kokios šventės neįsivaizduoju be skanaus maisto. Renkuosi iš trijų variantų: užsisakyti romantišką vakarienę vienam viešbučio kambaryje, užsisakyti į namus vakarienę ar pusryčius, ypatingą, o gal įprastą, bet labai mėgstamą desertą arba pasigaminti norimą patiekalą namuose, gal net išbandant kažką naujo pvz:. iš gurmė produktų.

3. Šventė ir puošimasis. Šiai dienai, net ir buvimui namuose, velkuosi kažką gražaus ir nekasdieniško. Jeigu norisi makiažo, raudono lūpdažio ar lakuotų nagų – prašom. Dabar laiko tam tikrai yra į valias.

4. Pakeisti aplinką – irgi šventė. Karantinas stabdo nuo didesnių kelionių, neturiu galimybės prie taip pasiilgtos jūros nuvažiuoti. Bet juk niekas nedraudžia aplankyti mėgstamos vietos ir pasivaikščioti savo mieste, net ir šalia namų. Gal ne mažiau nudžiugintų ir kava išsinešimui pamėgtoje kavinėje ar ten, kur dar niekuomet neteko būti. Vienoje, radau dar ir ypatingo skonio rankų darbo saldainių... Taigi, mano šventė gali kainuoti ir vos kelis eurus.

5. O kas, jei prisidegus žvakių ir niekur neskubant leisti laiką vonioje? Argi tai ne romantiška? Plius mėgstama knyga ar žurnalas... Ko ne puikus dienos SPA variantas?

6. Vakarui – romantiški filmai, būtinai su džiugia pabaiga. O gal sena gera komedija.

7. Koks Valentinas be dovanų? Iš vaikino tokia proga turbūt norėčiau kvepalų ar kažko iš kosmetikos, pagal galimybes, žinoma. Tai kodėl gi nenusipirkus dovanos sau? Kas geriau už jus gali išrinkti jums puikiausią dovaną?

8. Sveikinimai. Be sveikinimų iš gerbėjų, žinau, neliksiu, nes su vaikinais pažindinuosi. Bet tuo pačiu esu linkusi šios dienos proga, nesureikšminant tik įsimylėjimo, ir pati pasveikinti šeimos narius ar mylimus draugus.

9. Viskas pagal fantaziją, norus, įsivaizdavimus, svajones, atitinkančius kiekvienam asmeniškai svarbius dalykus ir galimybes.

Net jeigu pavyksta įgyvendinti tik kelis punktus iš sąrašo, manau, vis tiek tai visai šauni šventė. O jeigu net po šito jums pasirodytų, kad poroje švęsti daug geriau ir romantiškiau, pagalvokite ir apie tai, kad toli gražu tikrai ne visos poros iš tiesų gerai sutaria.

Tikrai ne visos antros pusės yra labai romantiškos ir gebą atitikti jūsų slaptus lūkesčius. Taigi, vietoje gražios romantiškos šventės dviese, realybėje, gali pasitaikyti nusivylimų ar net barnių. Nebūtinai, bet būna ir taip. Todėl švesti šią šventę vienam, tikrai nėra toks blogas variantas kaip galėtų pasirodyti.
Valentino linkėjimai, mieli vienišiai! O tiems, kam nepatiko švęsti Valentino – švęskite gyvenimą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)