Ji tiesiog buvo saulės spinduliukas tamsiausiomis naktimis. Daug gražesnė už visas gražiausias gėles.. Paskutinės darbo minutės tiesiog bėgte prabėgo. Išėjau iš savo kabineto ir pasiūliau jai vakarą praleisti nedideliame restoranėlyje. Ji sutiko. Tuo metu aš buvau pats laimingiausias žmogus žemėje.

19 val. tolumoje šviečiantys tie gražūs Vilniaus gatvės žibintai ir ji... Ji tiesiog buvo saulė tą tamsią naktį. Nuvykome į restoraną. 21 val. mes jau buvome viešbučio kambaryje. Kol ji maudėsi, aš jai padariau romantiškiausią siurprizą.

Rožių žiedlapiai žvakių šviesoje, aš ant kelių ir ta frazė: „Ar būsi mano žmona?“

Visa tai privertė ją išspausti ne vieną ir ne dvi džiaugsmo ašaras. Tai buvo vienintelis kartas, kai aš jos akyse mačiau ašaras. Ji buvo laimingiausia mergina. Patikėkit, tai tikrai buvo pats romantiškiausias mūsų vakaras.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Mano karščiausias vakaras“. Savo laiškus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt

Vieno pasakojimo autorius laimės 600 eurų vertės prizą išskirtinės prabangos 5* viešbutyje „Amsterdam Plaza“, Palangoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)