Priimtas nutarimas dėl kas penktos vietos automobilių statymui prie prekybos centrų. Žmonės, jūs rimtai? Ar matėt, kokį chaosą sukėlė šitas nutarimas?

Prekybos centrai tiesiog uždarė 4/5 vietų, o visa kita – kaip likę. Ar ponai, neįvardinsiu, kas, su proteliu nebendraujate visai? Ką tas duoda? Kokia šio sprendimo vertė? Karbauskio karvė, ir ta sveikesnės nuovokos šitoj situacijoj.

Aš labai tikiuosi, kad valstybės moterys ir vyrai pagaliau suvoks, kad ne „pakazuchos“ reikia, kas iki šiol buvo daroma, o rimtų ir atsakingų sprendimų.

Ir labai tikiuosi, kad atsiras įstatymų pataisos ir visi veikėjai, kurie visus šiuos metus skalijo apie pasiruošusią, nenugalimą, su COVID-19 situacija geriausiai pasaulyje besitvarkančia valstybe, atsakys prieš įstatymą už savo nekompetenciją, neveiklumą ir nusikalstamą aplaidumą Lietuvos piliečių atžvilgiu.

O tautiečiams linkiu laikytis rekomendacijų ir saugoti save, ir savo artimus. Kažkada, tolimais 1990-aisiais įveikėm sovietinį marą, tai manau, kad jei visi susiims, įveiksim ir šį virusą.

Šis laiškas – skaitytojo nuomonė ir jis neatspindi „Delfi“ požiūrio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (480)