Vyras pasikviečia į draugus, prisistato labai mandagiai, užmezga nuostabią draugystę feisbuke. Siunčia raudonų rožių puokštes. Tada pereinate prie „Gmail“, paskui – „Hangout“ programos. Prisistato esantys iš Jungtinių Tautų armijos, tęsiasi romantinė pažintis.

Tavęs visko klausinėja, rašo, sunku patikėti – atrodo, gyveni pasakoje, juk užsieniečiai kitokie nei lietuviai. Bet sukčiai – nors ir profai, per ilgą bendravimą susipainioja, nes rašo ne vienai. Bendraujant išsidavė.

Aš lietuvė, bet gyvenu Anglijoje. Jis taip įsijautė, jau beveik kaip ir mano vyras, o tada sugalvojo man persiųsti paketą su 500 000 svarų – sakau, už ką man tokia garbė? Paprašė prieš tai sumokėti 2500 svarų muitui. Aš juk paprasta moteris, man tokių turtų nereik – susipykom, užblokavo. Bet vyras lieka vyru, rūpintis reik, juk ten jį šaudo ir gaudo... Tada svajonių vyras sugalvojo išeiti į pensiją, bet ją reikėjo išpirkti už 5500 svarų! Derėjomės gana ilgai, o sąskaitų turiu 5...

Mielos moterys, neišsiunčiau aš tų pinigų, nes jų vertę puikiai žinau. Būkite budrios. Žaiskite, kol norite, ir kol suprasite jų žaidimus. Jiems pinigai yra viskas. Melas ir apgaulė daro juos laimingais. Gal mano istorija padės kokiai nors moteriai išgyventi nepapuolus į sukčių tinklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)