Susipažinau su ja Kauno autobusų stotyje. Ji turėjo du lagaminus ir vieną papildomą, bet neturėjo 20 eurų už jį sumokėti. Pasisiūliau padėti ir sumokėjau.

Vėliau atsisėdome vienas šalia kito ir kartu važiavome iki pat Berlyno. Kalbėjomės, susipažinome ir apsikeitėm kontaktais, ji man buvo dėkinga ir sakė, kad parašys. Tačiau taip ir nieko neparašė, teko rašyti pačiam, bet būdavo tik „seen“ ir nieko daugiau. O aš taip tikėjausi bent vieno bučinio ir gero sekso kartu, todėl galvojau, kad laukia pora pasimatymų ir viskas bus gerai.

Kiek vėliau, praėjus porai savaičių, ji man davė numerį ir pasakė, kad galiu skambtelti. Po poros minučių ji staiga mane užblokavo feisbuke! Aš paskambinau, supykau, paklausiau, kas vyksta? Ji pasakė, kad turi vaikiną, bet aš tuo netikėjau.

Praėjus dar porai savaičių vis galvodavau apie ją. Galvojau, kokia ji nedėkinga ir ką padarė. Nebuvau tikras, kas būtų, jeigu ją sutikčiau gyvai. Taip ir nutiko! Sutikau ją dirbančią batų parduotuvėje, bet ji manęs neatpažino. Pasiūliau jai susitikti, apsimesčiau ne lietuviu. Ji sutiko. Nusivedžiau ją pavakarieniauti ir daviau savo vokišką numerį, bet ji vis dar nesuprato, kad buvo kažkiek kvailinama.

Mėnesį bendravom ir pagaliau pavyko susitaikyti bei atgauti skolą lovoje. Abu supratom, kas įvyko – tada jau ji mane pažino. Supratom ir daugiau vienas kito nematėm, tik turėjom telefono numerius.

Praėjus dviem metams aš atėjau dirbti pas ją, o ji jau buvo parduotuvės vadovė. Ji išsiskyrė su savo draugu, mes ir toliau bendravome, ji man dar kartą pasiūlė seksą, aš sutikau, bet paskui man pradėjo patikti kita parduotuvės darbuotoja. O paskui ši lietuvė išėjo iš darbo ir mes daugiau niekad nebebendravom ir nesusitikom. Gal kiek ir įskaudinau žmogų, bet ji man irgi buvo skolinga ir iš pat pradžių nedėkinga už paslaugą. Gyvenimo pamokų gavom daug abu.

Kiekviena pirma meilės istorija turi savo pradžią ir gana liūdną pabaigą, nes pirma meilė, manau, būna išskirtinė tuo, kad žmonės galiausiai išsiskiria.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Pats blogiausias pasimatymas“. Savo pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt, nepamirškite temos laukelyje nurodyti konkurso pavadinimo. Visas sąlygas rasite paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)