Iš pradžių bendravome per minėtąją programėlę, vėliau bendravimas persikėlę į mesendžerį kuriame gan daug susirašinėjome. Po ilgo bendravimo nusprendėme susitikti, tačiau nuo pat pradžių prasidėjo keblumai.

Pirmiausia, jis vėlavo visą valandą – na, galvoju, kam nepasitaiko. Susitikus vaikinas elgėsi gražiai, mandagiai ir mielai, pirmas pasimatymas praėjo tikrai puikiai. Kadangi pirmas pasimatymas praėjo tikrai labai gerai, pabendravę ilgiau susitarėme dėl antro pasimatymo.

Sutartą vakarą jis atvažiavo manęs pasiimti ir pasiūlė pažiūrėti filmą. Primenu, kadangi mūsų pirmas pasimatymas praėjo puikiai, nusprendžiau, kad galime važiuoti į jo namus pažiūrėti filmo.

Nuvažiavome pas jį ir pradėjome žiūrėti filmą. Po 10 min. žiūrėjimo filmo jis pradėjo lįsti ir bandė mane pabučiuoti. Kai kelis kartus jį atstūmiau, vaikinas atsigulė ant manęs visu savo svoriu ir bandė per prievartą lįsti prie manęs.

Galiausiai aš jam suleidau nagus į šonus, ir jis nulipo nuo manęs. Tai buvo pats blogiausias ir šlykščiausias pasimatymas, kuriame buvau.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Pats blogiausias pasimatymas“. Savo pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt, nepamirškite temos laukelyje nurodyti konkurso pavadinimo. Visas sąlygas rasite paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)