Ant nugarėlės perskaičiau, kad jam patinka grupė „Violent Femmes“ – tai ir tapo pretekstu jį užkalbinti feisbuke. Pokalbį pradėjome nuo muzikos, pratęsėme kalbėdami apie knygas, filmus ir panašiai. Buvo sunku patikėti – jam irgi labiausiai patinka būtent mažiau garsūs Vonneguto ir Kingo kūriniai?!

Dar nebuvau sutikusi žmogaus su šitiek bendrų interesų. Tad kitą kartą eidama pro jo parduotuvę užėjau paplepėti gyvai. Tą pačią dieną pasiūliau kur nors kartu nueiti. Nuėjome pavakarieniauti. Bendrauti nebuvo labai lengva, nes jis drovus, o dar ir užsižiūrėdavo į tolį nutilęs, tad dažnai pasijausdavau lyg būčiau viena.

Kaip bebūtų, pasiūliau užsukti ir į mano mėgstamiausią barą (kadangi tai labiau socialiai priimtina nei eiti vienai). Ten visuomet grodavo gera muzika, tad aš nenustygau vietoje, kai tuo tarpu jis laikėsi suakmenėjęs. Muzikos fone kalbėjomės dar mažiau nei restorane, tad visai nenusiminiau, kai jis pasakė, kad jam laikas namo.

Asociatyvioji nuotr.

Sakysit, kur čia tas pasimatymo baisumas? Ogi po metų, kai bendravimas jau buvo nutrūkęs, nes vaikinas taip ir liko susikaustęs, o aš taip ir nepajutau jam fizinės traukos, atradau, kad jis išpopuliarėjo įrašinėdamas podcastus. Tokius, kuriuose sakosi pasakojantis tikras istorijas, nutikusias per jo „Tinder“ pasimatymus. Įsijungiau vieną jų ir išgirdau, kaip jis iš mūsų pasimatymo kuria pikantišką fantaziją.

Sužinojau, kad mūsų pirmasis susirašinėjimas apie hobius buvo, pasak jo, intensyvus „tardymas“ iš mano pusės. Atpažinti save nebuvo sunku, nes, nors ir pasakojime pakeitė mano tautybę, kai kurių dalykų nepakeitė visai – kaip to, kad nemėgstu svogūnų, kad baras, į kurį nuėjome, šiandien jau uždarytas, kaip aš negalėjau nustoti šokti...

Bet šlykščiausia, kad jo sumeluotos istorijos pabaigoje aš jį neva pasikviečiu į namus, kadangi jis mane suvilioja savo... originalia kunilingo technika (liežuviu piešti Mendelėjevo lentelės simbolius). Tokias tad fantazijas jis turėjo progos skleisti net televizijoje (veiksmas vyko ne Lietuvoje), o aš ką – bent čia parašiau.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Pats blogiausias pasimatymas“. Savo pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt, nepamirškite temos laukelyje nurodyti konkurso pavadinimo. Visas sąlygas rasite paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)