Kaip ir viskas aišku būtų, jei ne tai, kad Didžiuliai nėra teisėjai. Brolių teistumas jau išnykęs, nes įvykiai yra 20 metų senumo. Tačiau negi praleisi progą pasireklamuoti? Neva tai daro dėl moralės principų. Tikrai? O kur ta moralė buvo, kai kažkas reprezentuodamas Lietuvą „Eurovizijos“ konkurse nusimovė kelnes? Ar Lietuvos himną pavertė kažkokia balalaika? Tada viskas galima ir leidžiama? O dabar jau didieji moralistai.

Gerai, žmonės turi savo nuomonę, tačiau ar pagalvojame apie tų žmonių, kuriuos apšneka, šeimas? Kai išreiškia tą savo nuomonę viešai? Ar baudžiami žmonės turi būti visa gyvenimą? Ar būtina priminti tokiu įvykius ir dabartinėms žmonoms? Galų gale, ar ponams Didžiuliams žinomos visos aplinkybės? Tais metais ar jie buvo čia šalia įvykio, ar iš vis kažką suprato, ar tik remiasi gandais?

Tokia savęs reklama tiesiog yra bjauri. Jei jau mes teisiame žmones visą gyvenimą, tai pusė Seimo negalėtų dirbti, keli teisti žmonės veda televizijos laidas, tai ir jas uždrausti? Į Dragūno koncertus irgi uždrausti eiti.

Na, žinoma, eitume tik į Didžiulių koncertus ir klausytume teisinguoliu balalaiku. Pati grupė „Skamp“ buvo atlikusi dainą „Padaryta dar viena“, kuri irgi žemina moteris. „Eurovizinė“ daina kvietė atvykti į Lietuvą dėl gražių moterų. Tai irgi galima įžvelgti potekstes, kai labai norisi.

Tad, prieš teisiant, reikėtų labai geria peržiūrėti savo klaidas, gal jų taip pat rastume savo gyvenime.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (450)