Susipažinome internetu, jam 35 metai, aktyvus, sportuojantis, komunikabilus. Daug bendravome online, viskas klostėsi labai smagiai, galiausiai susitarėme susitikti. Čia prasidėjo linksmybės.

Pasimatymas įvyko vėlai vakare, apie 22 val., prie mano namų esančioje automobilių aikštelėje.

Jis tarp mašinų pasislėpė savąją ir tiesiog laukė vidury mašinų eilių. Einu ir negaliu suprasti, jis ar ne jis – lyg panašus, bet lyg ir kažkas ne taip...

Prieinu, ogi vyrukui gerokai virš 50 metų... Pasirodo, internete buvo sukeltos senos jo nuotraukos, melavo apie amžių.

Iš mandagumo pasivaikščiojau su juo tarp mašinų, parkinge... Buvom gal 20 minučių, per kurias jis mane vis pavadindavo mergaite. Man tuo metu buvo 27-eri.

Atsisveikinome, leidau suprasti, kad jis – melagis. Kitą dieną einu per miestą su drauge, gaunu žinutę: „Ką tik mačiau tave su visai smagia drauge, gal bent jai aš būčiau įdomus? Duok man jos kontaktus.“

Linksmuma.

Pats blogiausias pasimatymas nr. 2

Susipažinome per programėlę „Tinder“. Vyrukas buvo iš kito miesto, atvyko pas mane ir pasikvietė vakarienės. Susitikom, atsisėdom, o jis pradėjo elgtis super keistai.

Vis papučia apžiūri savo raumenis, pasiraito rankoves, demonstratyviai rodo man savo raumenis... žodžiu. Tada išsitraukia iš piniginės krūvą banknotų ir pradeda skaičiuoti prie manęs. Pasimatymas buvo paskutinis.

Pats blogiausias pasimatymas nr. 3

Susipažinome taip pat per programėlę. Gražus, nuotraukos smagios, bendrauja charizmatiškai, rimtas vyras. Kriminalistas. Susitinkame kavos, prasižioja, žiūriu – keistai kalba ir dar keisčiau juokiasi.

O gi jis be dantų! Jis buvo be priekinių dantų.

Viso pasimatymo metu pasakojo, kaip nusipirko butą ir kaip jį įsirenginėja, kokio storumo turi būti sienos, detaliai papasakojo, ką perka „Senukuose“ ir kiek kas kainuoja. Sužinojau visas įrengimo kainas...

Atsisveikinome, o kol aš dar nespėjau jo užblokuoti, gavau gal 10 žinučių su klausimais, kur dingau ir kodėl neatrašau.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Pats blogiausias pasimatymas“. Savo pasakojimus siųskite adresu pilieciai@delfi.lt, nepamirškite temos laukelyje nurodyti konkurso pavadinimo. Visas sąlygas rasite paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)