O ten pas kaimynę – bobutę pensininkę – atėjusi rinkimų agitatorė. Tai ji ir sako: „Aš va, čia laikraštukus išnešioju.“

Pamosavo kažkurios partijos bukletėlių ir tęsė idėjos pardavimą.

„Balsuokit už šituos, nes anoje partijoj vien gėjai, o mūsų – vyresni, rimtesni. Tai už gėjus nebalsuokit“, – paprotino.

Gaila, neišgirdau, kokioje ten partijoj neva vieni gėjai, bet agitatorė, matyt, turi savo radarus ir vis tiek geriau žino. 2020-ieji, diskriminacijai galas? Ne, negirdėjom, varom toliau.

Dar paagitavo tokiame pat stiliuje, už vyresnius.

Bobutė kažkaip sutriko, pradėjo lementi, kad jau pasirinko už ką balsuoti, pasakė, kad ji – už jaunimą.

Va čia bobutė šaunuolė, pagarba jai. Nepasidavė ir ne kokia homofobė. Bet kilo toks juokas ir klausimas: negi rimtai kandidatuoja ir partijos, tiek teturinčios pasiūlyti? Besigiriančios savo narių orientacija ir... amžiumi? Seksizmas, homofobija, eidžizmas – seni mūsų draugai, ar ne? Ironizuoju, aišku, bet negi nieko daugiau negalit pasakyti rinkėjams?

Šiemet, po tiek juokų ir absurdų, labai atsakingai rinksiuosi, už ką balsuoti. O partijoms patarčiau atsargiau rinktis po laiptines vaikštančias agitatores.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)