Su vaikinu nusipirkome atostogas Turkijoje. Buvome kartu jau 4 metus, todėl buvo jau patogu. Įprasta ir pažįstama. Nebe fantazijos, o tiesiog realybė.

Viešbutyje buvome ne vienintelė lietuvių pora. Jau pirmomis dienomis susipažinome su bendraamžiais. Jie vienas kitam buvo pirma meilė, todėl kartu buvo dar ilgiau negu mes, nuo paauglystės – apie 10 metų.

Vakarieniaudavom kartu, tada daugiau apsipažinom, susibendravom, rasdavom bendrų veiklų. Taip nemeluojant, beveik visas atostogas nuo pirmų dienų ir leidom pusiau kartu, greit tapom kaip draugų kompanija.

Vieną vakarą, kai buvo likę neilgai laiko iki atostogų pabaigos, truputį padauginom. Žaidėme kažkokį kvailą žaidimą, kaip tiesa ir drąsa, tik su daugiau gėrimų... Išsiaiškinom, kad visi jau truputį pasiilgę tos ugnelės santykiuose. Seksualinės, drugelių pilve ir kitko.

Paskui pasileidome muziką ir ėjome šokti. Viskas vyko viename iš kambarių, jų kambaryje. Bešokdami visai įšilome, pradėjome glaustytis...

Pirmą akimirką, kai pamačiau, kad Ji bučiuojasi su mano vaikinu, man sukilo nedidelis blogumas ar pyktis, bet tada ant savęs jau pajutau Jo, to kito vaikino rankas, ir nebeturėjau laiko mąstyti...

Glamonėjomės vieni su kitais, kol aplink viskas įkaito. Aš su saviškiu, aš su Juo, tuo kitu, aš su Ja... Nesu lovoje dariusi tokių dalykų.

Ir tai, ką patyriau paskui, yra nenupasakojama. Dvigulėje lovoje buvome visi keturi. Tuo metu jaučiausi kaip aistringame sapne... Niekada nemaniau, kad darysime tokius dalykus.

Paryčiais grįžome į savo kambarį, o supratimas, kas ten atstitiko, atėjo tik kitą dieną. Dar kitą išvykome namo.

Iš pradžių buvo šiek tiek keista, nejauku, bet kai pasišnekėjome, kad tokia patirtis – tik vieną kartą ir nebūtina jos kartoti, maloniai tą prisiminėme dar gan ilgai :). Kaip seksualiausią keturių žmonių atostogų romaną.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Mano atostogų romanas“. Siųskite savo pasakojimus adresu pilieciai@delfi.lt, temoje įrašę „Mano atostogų romanas“, ir laimėkite 100 eurų SPA čekį.