Tais metais atostogavome viename Lietuvos kurorte. Vasara, smėliukas, karštis, moterų apsirengimai turbūt jaudina vyrų akis.

Sujaudinau ir aš vieną, nes niekaip nuo manęs nenuleido žvilgsnio. Kurortas nedidelis, todėl vis pamatydavau jį mane stebintį tai pliaže, tai prasilenkdavome parduotuvėje...

Jis buvo tikras gražuolis, o mes su vyru tuo metu nesutarėme. Tradicinė istorija? Tikrai taip. Juokingiausia, kad maniau, jog mano vyras manęs nepastebi, nemato, jog nerūpiu jam. Galvojau, kad jis visiems ūmus, tik ne man. Kaip klydau!

Vieną vakarą užsišnekučiavau su kurorto simpatija prie namelio, o jau kitą rytą „netyčia“ sutikau pliaže. Buvau tokia susijaudinusi, kokia nebuvau nuo pirmųjų pasimatymų su vyru. Pirmas kurortinis flirtas! Niekada anksčiau neturėjau atostogų romano.

Išgirdau jį pirmiau nei pamačiau. Savo vyrą. Jis per pliažą atūžė tokiu greičiu, su tokia jėga, o žvilgsnis... Nors mes nieko nedarėme, tik šnekėjomės gana iš arti, bet pamaniau, kad jis užmuš mano simpatiją. Pažodžiui – užmuš.

Iškart nuo jo atšokau, nenorėjau surengti gelbėtojams vaizdų. Šiaip taip nuraminau vyrą ir... nuo to karto labai pasikeitė supratimas. Vyras labiau mane saugo, o aš nebemanau, kad jam nerūpiu. Galima sakyti, mano atostogų simpatija mus suartino :).

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Mano atostogų romanas“. Siųskite savo pasakojimus adresu pilieciai@delfi.lt, temoje įrašę „Mano atostogų romanas“, ir laimėkite 100 eurų SPA čekį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)