Kai tik būdavome draugų būryje, stebėdavome vienas kitą, kol vieną vakarą tiesiog nusprendėme pasivaikščioti. Atsisėdome tamsiame parke ant suolelio ir glamonėjomės, kol galiausiai aš pasakiau: „Stop.“ Juk turiu vaikiną.

Po to karto dažnai matėmės, stebėjom vienas kitą, tačiau tuo viskas ir baigėsi, kol galiausiai jis išvyko. Praėjus keleriems metams man parašė – jaučiausi lyg vaikas, gavęs saldainį.

Pradėjom kiekvieną dieną susirašinėti, siųsdavau jam erotinių nuotraukų, vaizdo įrašų. Taip bendravome maždaug metus, tačiau tada aš pastojau nuo savo vaikino. Ryšys su antruoju nenutrūko, bendravome ir man būnant nėščiai, tačiau tik draugiškai.

Pagimdžiau ir prasidėjo tikrasis mūsų romanas. Mylėdavomės visur, seksas būdavo pats geriausias, alpom vienas dėl kito. Pasimatymai dažniausiai vykdavo mano namuose, žiūrėdavom kartu filmus kaip tikra pora. Išsiskyrusi su savo vaikinu apsigyvenau su meilužiu. Dabar jau esam kartu trejus metus ir auginame dvi mergytes.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse „Uždrausta meilė“. Laimėtojas bus paskelbtas liepos 31 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)