Kai reikėjo nusidažyti plaukų šaknis – esu blondinė – ieškojau gero specialisto. Specialiai pasirinkau Sostinės centre esančią kirpyklą, brangesnę, maniau, profesionalesnę.

Plaukai problematiški, buvo labai ataugusios šaknys. Su kokiais toneriais bedažyčiau, lenda ryža spalva, seniai esu atradusi, kad švelnūs spalvintojai man netinka – jokie toniniai kremai tos ryžos neišima. Todėl galvojau, va, ateisiu pas profesionalus, kad sutvarkytų salone pagaliau plaukus tinkamai.

Atėjusi iškart pasakiau, kad jokie toneriai, švelnūs tonikai ir panašiai nepadės, nes jau turėjau su tuo patirties. Pasakiau, kad šaknis man būtina šviesinti iš esmės.

Po apsilankymo salone klientė neliko patenkinta.

Kirpėjos manęs, aišku, nesiklausė – kadangi plaukai silpni, pabandė toneriu. Neva, naujovę turi, modernesnė ir plaukus sauganti priemonė, bus gerai.

Padarė, bet kaip ir maniau, rezultato nebuvo jokio. Aš joms sakiau iš anksto! Po dažymo išliko nelygi spalva, perėjimas tarp šaknų ir plaukų labai skyrėsi.

Jos man sakė: „Čia apšvietimas, pamatysi, išeisi į lauką ir viskas bus gerai, susilygins.“
Nemėgstu ginčytis, galvoju, tiek to, išeinu.

Ir išsižiojau, kai manęs paprašė sumokėti 120 eurų. Tokia suma! Grįžau namo, draugas klausia: „Tu buvai kirpykloje? Tai ką tau ten padarė?“ Nes nesimatė visiškai nieko. Iki šiol širdį skauda dėl tokių pinigų.

Dabar einu į paprastą kirpyklą, aišku, ne centre, bet už pakirpimą ir dažymą sumoku 40 eurų, ir man pagaliau nudažo šaknis. Kirpėja ne iš prašmatnaus salono rado būdą, kaip sulyginti plaukų spalvą, ir padaro tai už protu suvokiamą sumą.

Pasakoju norėdama palinkėti kitoms merginoms pasimokyti iš mano nutikimo ir netikėti brangių salonų magija – kartais sau tinkamą specialistą galite rasti visai kitur.