Per vėlai supratau, kad su tokia asmenybe meilė man yra uždrausta...

Visi mūsų susitikimai vyko pas mane, jis atvažiuodavo ir miegodavo mano namuose. Jo vardas – Juozas, bet visi vadindavo jį pavarde. Per visą mūsų bendravimo laiką aš prisirišau prie jo ir beprotiškai jį pamilau, tačiau jis net nebuvo tikras vyras, o meilė jo pasirodė tik ledinė.

Abu nusprendėme draugauti ir iš karto kartu gyventi, bet jis kažkur vis dingdavo... Per vėlai sužinojau, kad važinėdavo pas kitas su gėlėm. Man buvo skaudu visą tai žinoti ir būti su tokiu vyru, kai tikri jausmai tebuvo vienpusiai.

Pragyvenau su juo 7 mėnesius, o apie jo romanus sužinojau tik įpusėjus santykiams. Negana viso šito, jis man pasipiršo. Užmovė žiedą, bet vestuvės net neįvyko, nes jam kitos rūpėjo, o ne aš...

Jis mane nusivežė į kaimą, va ten gyvensime. Bet pinigų neduodavo nei maistui, nei pragyvenimui, nes jo pajamas valdė ir skirstė sesuo. Galiausiai pinigų išvis nemačiau, kad turėtų, nes gyveno tik sesės ir manęs išlaikomas.

Šis vyras pasinaudojo tiek manimi, tiek mano jausmais. Kai jau nebuvo ką ir iš ko valgyti, jis sugalvojo ant mano vardo paimti kreditą, 500 litų dar Lietuvos pinigais. Paliko man šią skolą, o pats ėmė ir pabėgo. Šitaip pasielgusiam žmogui aš niekada neatleisiu, o meilę jam pamiršau.

Prireiks dar daug metų, kad atsitiesčiau. Iki šiol gyvenu vienatvėje ir nebenoriu ieškoti jokių vyrų ir patirti vėl tokio skausmo. Ačiū, kad skaitėte mano istoriją ir tikiuosi, kad visi ir visos palaikysite mano pusę :).

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse "Mano uždrausta meilė". Savo pasakojimą siųsti galite adresu pilieciai@delfi.lt, konkurso sąlygas rasite paspaudę štai čia.