Visą pasakojimą galite perskaityti paspaudę čia. Jį komentavę skaitytojai daugiausia baisėjosi, tačiau buvo ir pritariančiųjų. Įdomiausia, kad nemažai jų pasidalijo savo pačių patirtimi.

Kas per šūdas

Daugeliui labiausiai užkliuvo autoriaus pasakymas, kad žmonos nelepino seksu. Vienas (-a) rašė: „Nu jo, vedė be meiles, žmonos tipo nelepino seksu, kaip suprantu, nelepino niekuo. Plius, niekuo rimčiau nesirupino .

Užtat nuo pirmos minutės jam stovejo ant uošvienės. Bet reikalavo iš žmonos vaikų ir vadino ją karjeriste. Čia tikras lepšis, egoistas ir nevykėlis viename. Tokių reikia saugotis kaip maro.“

Kita skaitytoja bjaurėjosi pasakojimo autoriaus mintimis ir kitaip pavadino jų ryšį.

„Šitam herojui žmona turi būti vergė, tarnaitė ir leistis visaip žeminama ir išnaudojama. Neduok, Dieve, darbe ko užsimanys siekti. Jis gi tada nesugeba jaustis vyru. Plius, kraujyje neištikimybė. Manau, ir antrą žmoną seniai apgaudinėja. Bjauru ir skaityti.

Užtaikė ant protingos – pasijuto nieko nesugebančiu, išdavė su... degradavusia uošviene. Tokių vyrų vengti reikia. Šeima – ne jiems“, – teigė komentatorė.

Dauguma skaitytojų tiesiog pasipiktino tokiu vyro elgesiu.

„Palaima kad marčios ateis į gyvenimą turbūt yra ta, jog tikisi ir su jomis užmegzti romaną. Uošvė pinigų pietums įdėdavo? Jam gal 12 metų, kad dienpinigių reikia? Moters nelepina seksu, bet jai reikia šeimininkauti ir tokių briedžiu rūpintis. Kas per šūdo gabalas jis?“ – klausė komentatorius (-rė).

Nubaidė žentą tyčia?

„Delfi“ skaitytoja Daiva įtarė, kad toks uošvienės elgesys buvo jos plano dalis.

„O buvo taip. Turtinga uošvienė suprato, koks apsimetėlis tas žentas ir kad dukros jis nemyli, kad nieko nevertina ir negerbia, tad padarė viską, kad juos išskirtų. Pokalbiai su dukra vedė prie barnių, tada ji įrodė, koks jis gyvulys. Tada davė pinigų žentui, kad šis su dukra išsiskirtų. Aišku, kainavo, bet buvo verta. Tokio žento dukrai, net priešui, nelinkėčiau“, – rašė Daiva.

Kitas komentatorius pasakojo: „Žinote, nepykite mielos moterys, bet po vedybų kai kurios žmonos apsileidžia, o uošvienės, jei dar vienišos, prisižiūri ir dažnai atrodo geriau nei dukros. Čia tiesa.

Mano uošvienei beveik 60 metų, bet ne gėda su ja išeiti į miestą už parankių. Pasitempusi, skoningai, jaunatviškai apsirengusi, pasportuoja. Liuks atrodo.“

Taip buvo ir man

Savo patirtimi pasidalijo vyras, pasivadinęs slapyvardžiu Man nutiko ne uošvienė.

„Draugavau jaunystėje su mergina. Šauni, gera lovoje, rimtai buvome įsijautę ir vasarą nutarėme leisti kartu, kad jau galutinai įsitikintume santykiais.

Kartą ji nusivežė mane pas gimines. Buvo ilgąsis savaitgalis, graži gamta, jų turizmo sodyba, pirtelė. Šventėme visi, mane priėmė gerai.

Po vidurnakčio, kai visi skirstėsi, mano draugė padauginusi tiesiog nusmigo. Padėjau susitvarkyti ir išėjau pasiimti daiktų iš pirtelės. Ten sutikau draugės tetą (jei mums buvo apie 20, tai tetai apie 30). Viskas nutiko tokiu žaibu, kad žiauru, o pojūčiai buvo stebuklingi. Su teta susitikinėjau net po to, kai su drauge išsiskyrėme...“ – rašė jis.

Pasak vieno komentatoriaus (-ės), marčios taip pat kartais pamirša padorumą.

„Mano amžinatilsį močiutės šeimoje dar senais laikas yra panaši istorija buvusi. Jų buvo gausi šeima, daug brolių ir seserų, gyveno savo ūkyje. Kai vyriausias brolis vedė – parsivedė marčią gyventi į tėvų namus.

Tai martelė po kurio laiko pradėjo tvartuose eiti į pasimatymus su šešuru (vyro tėvu). Buvo kalbų, kad šešuras – vienos iš jos dukterų tėvas“, – pasakojo anonimu likęs skaitytojas.

Komentaruose pasirodė ir daugiau neįtikėtinų istorijų. Štai vienoje jų net giminės liniją sunku supaisyti.

„Uošvė gimdė būdama šešiolikos, jos dukra – taip pat šešiolikos... Kaimynui buvo 26, draugavo su 33 metų vieniša mama... Jai padarė vaiką, po to vedė jos dukrą, kuri taip pat buvo vieniša mama...

Daug metų tvarkė uošvienę , žmoną, o ir podukra nuo jo susilaukė dukros. Po metų jam žmona pagimdė antrą vaiką. Kaip papasakoti giminystės ryšius? Durnystė kažkokia...“ – stebėjosi komentatorius.

Vienas skaitytojas visą situaciją apibendrino griežtai.

„Dabar supratau. Man uošviene irgi pirkdavo kojines, kotletus kepdavo, lygindavo rūbus ir susiūdavo suplyšusias kelnes. Bet, matau, namioko nepagavau. Šiuo klausimu būdavo geresnė nei žmona.

Gerai, kad išsiskyriau, nes tikras vyras pats sagą įsisiūti turi mokėti ir turėti savo erdvę. Matyt, dėl to požiūrio kaip į vaiką ir pagarba žmonos dingo. Tikras vyras turi turėti savo gyvenimą ir lygiavertiškai viskuo dalintis su savo antrąja puse. Tik skystablauzdžiams reikia mamos papo“, – įsitikinęs vyras.