Nekalbu apie prievartos atvejus, jokiu būdu. Bet yra kas linksminasi nes vasara.

Prieš visus Kauno salos pokyčius ir statinius, gerokai seniau, buvo neiškirsta tokia eilė krūmų. Ten žmonės juokaudavo, kad kai tik nueisi, tai ir rasi prezervatyvų.

Tais laikais, kai sala dar buvo apaugusi, nesutvarkyta ir nelabai prižiūrima, pažinojau vieną jauną porą, kurie buvo labai atsipalaidavę. Vis į klubus, į barus, tokie varinėtojai. Nebuvau su tais žmonėmis draugai, bet bendras buvo pažįstamų ratas.

Ir ką, ir vieną kartą su didele grupe žmonių ėjome į Kauno salą, nes buvo renginiai. Buvome vienoje komandoje su ta pora, žiūrim, dingo.

Pradėjau dairytis po perimetrą, nėra, nėra, randu už tų krūmų... Kaip manote, ką veikiančius? Jau buvo porelė po žaidimų. Neturėjau nei ką pasakyt, nei kaip sureaguoti.

Vyrukas juokėsi dar, sakė, kad kol vyko veiksmas pro krūmų tarpą kitus matė. Ir nebjauru žmonėms taip, pramoga dar, nuotykis.

Vėliau jie pasakojo, kad žinojo ir daugiau taip ekstremaliai pramogaujančių žmonių. Tai jeigu tuo laiku būtų juos pričiupę, tada tikrai būtų buvę problemų.

Noriu ir jiems, ir visiems ta tema skaitantiems, o gal ir šiomis dienomis atšilus orui mieste besilinksminantiems, pasakyti: tai bjauru. Pamačius tokius vaizdelis (net kaip mergina kelnes po visko segasi), norisi juos atmatyti atgal.

Džiaugiuosi, kad mūsų miestas išsivalė ir bent jau Kauno saloje nebesu pastebėjusi tokių šlykštynių, viskas sutvarkyta. Žmonės, būkite sąmoningi.