Gal ir gerai tos trys krepšinio salės. O gal ir dviejų gana būtų? Tačiau valdininkui reikia galva galvoti, o ne ta vieta, kuri ant minkštos kėdės padėta. Kodėl? Prašau.

Pirmiausiai. Reikėjo Šimašiui anksti ryte atvažiuoti prie mokyklos ir pažiūrėti kas čia dedasi rytais, kai tėveliai automobiliais savo vaikučius į mokyklą atveža. Transporto kolapsas. Tuoj reikės policininko rytais eismą šioje vietoje reguliuoti. Kiemai maži, automobilių daug. O dabar pagalvokite, kad dieną ir iki vakaro vėlumos eismas bus daug intensyvesnis, automobilių daug daugiau... Užterštumas... Juk statomos net trys sporto salės! Galų gale, ar pagerės aplinkinių namų gyventojų gyvenimo kokybė, Šimašiau? Atsakyk!

Ir dar. Automobilis tapo kasdienis žmogaus pagalbininkas kaip anksčiau pieštukas. O ar pastatytas bent vienas daugiaaukštis garažas šiame rajone (ir visame Vilniuje)? Štai ir stovi mašinytės kur ant šaligatvio, kur ant žolytės... Tiesa, per akcijas dar baudų parašinėja, kad ne ten pastatyta. Vis pilnesnis biudžetas.

Girdėjau šalia Vingio parko ruošiamasi naują „Akropolį“ statyti. Gal geriau reikėjo parką plėsti? Ar negalvojama apie tai?

Ar tik betonuojam ir betonuojam... ir nieko gero negalvojam. Taip kad „ačiū“ nuo aplinkinių namų gyventojų. Sveikinam su artėjančiais Seimo rinkimais!