Šokiruojančius, be turinio, tik emociškai veikiančius vardus ateinančių metų biudžetui opozicija kuria daug produktyviau nei konstruktyvius pasiūlymus, kurių svarstomam kitų metų biudžetui nė vieno taip ir nepateikė.

Parinkdami kuo piktesnį, kuo pašaipesnį epitetą ateinančių metų biudžetui opozicijos atstovai mėgaujasi orientuodamiesi į neišprususį rinkėją, nesuprasdami, kad bręsta išsilavinusių, kūrybingų rinkėjų karta, puikiai suvokianti, kad dabartinio Seimo opozicija aukoja valstybės interesus savo gerovės labui. Pražūtingas pasirinkimas yra nevertinti rinkėjo, absurdiškais argumentais kritikuoti bet kurio pasiūlyto mokesčio pakeitimą. Prisiminkim vieną kitą argumentą, kad ir prieštaravimą apmokestinti nekilnojamąjį turtą nuo 150 tūkst. eurų: opozicijos korifėjai tvirtino, kad tą mokestį mokės visas Perkūnkiemis... Toks „pranašas“ tikriausiai supranta, kad ne daugiau kaip 3-5% daugiabučiuose namuose gali būti butų, vertinamų tokia suma, o kad tokiam bute gyventų vienas asmuo – tikimybė labai labai maža.

Ko vertas gąsdinimas suteiktų paskolų palūkanų drastišku didinimu: taip kalbantis asmuo tikriausiai žino, kad paskolos sutartyje įrašyta palūkanų normos keitimo tvarka.

Reikia tik apgailestauti, kad opozicijoje dirbantys parlamentarai pamiršo pareigą savo rinkėjams. Prognozuoju, kad už tokį elgesį rinkėjai juos tinkamai įvertins ateity.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!