Norėčiau jums papasakoti apie mano patį baisiausią pasimatymą. Tai įvyko pakankamai seniai, prieš septynioliką metų. Buvo tie laikai, kai kompiuteris dar buvo prabangos reikalas ir visas bendravimas vykdavo SMS žinutėmis. Taip aš susipažinau su Simona. Bent taip ji man prisistatė.

Bendravimas vyko tikrai sklandžiai. Kaip ir visada, bendraudami išsiaiškinome kas vienas kitam patinka, kokie mūsų pomėgiai, gyvenimo siekiai ir panašiai. Po kurio laiko susitarėme susitikti. Kad tik būčiau žinojęs, kuo man tai baigsis, būčiau net nėjęs. Bet kaip sakoma, gyvenimiška patirtis maža, todėl nuėjau. Pasakėme, kaip atrodysime ir lauksime vienas kito prie Klaipėdoje garsaus „Meridiano“ laivo. Atėjau praktiškai sutartą valandą ir laukiau kol ji ateis. Bet ji vis neatėjo. Slinko minutės, bet jos vis nėra. Ir staiga priėjo du „masyvūs“ vyrukai. Paklausė, ko laukiu. Lyg ir nemačiau prasmės sakyti ir pasakiau, kad tai ne jų reikalas. O jie atsakė, kad jos gali nelaukti ir įmetė mane į upę. Tokio akibrokšto tikrai nesitikėjau. Gerai, kad buvo šiltas metų laikas ir sugebėjau išsikabaroti.

Po to vis dar mėginau jai rašyti, bet atsako nebuvo jokio. Taigi toks mano pats baisiausias pasimatymas.

***

Jaudulys prieš pirmąjį pasimatymą ir drugeliai pilve, einant susitikti su sena simpatija – nesupainiojami su niekuo. Deja, ne visi pasimatymai – tobuli.

Filmas „Tobulas pasimatymas“ ir DELFI kviečia prisiminti patį blogiausią, beprotiškiausią ir kurioziškiausią pasimatymą, kurį patyrėte. Gal pirmasis susitikimas baigėsi didžiule gėda? Gal jūsų pora pasirodė esantis visai kitoks, nei nuotraukose socialiniuose tinkluose? Gal nepagarbiai elgėsi su padavėju? Gal dar pirmojo pasimatymo metu norėjo supažindinti su tėvais ar pabėgo, nesusimokėjęs už vakarienę?

Dalykitės smagiausiomis ir liūdniausiomis istorijomis su DELFI, o blogiausios pasimatymo istorijos autoriui už patirtį atsilyginsime tikrai „Tobulu pasimatymu“ – privačiu filmo seansu dviem ir prabangia vakariene. Taip pat ne pirmos vietos nugalėtojai pretenduoja į penkis kvietimus dviems į filmą „Tobulas pasimatymas“. Visos istorijos bus publikuotos DELFI.

Rašyk el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Blogiausias pasimatymas“ arba pasinaudok forma apačioje.

Filmo aprašymas

„Tobulas pasimatymas“ – lietuviška romantinė komedija apie pradinių klasių mokytoją Liną (akt. Jurgita Jurkutė), kuri svajoja sutikti savo gyvenimo meilę ir pasiryžta nueiti į aklą pasimatymą. Kai jos pora nepasirodo, prie staliuko prisėdęs populiarios TV laidos vedėjas Tomas (akt. Leonardas Pobedonosvecas) įžūliomis pastabomis galutinai sugadina ir taip nevykusį vakarą. Negana to, vėliau jis išsityčioja iš naivuolės savo laidoje, o galiausiai įžeistai vienišei pateikia pasiūlymą, kurio atsisakyti neįmanoma.

Ar pavyks tokiems skirtingiems žmonėms dirbti kartu? Ar įmanoma rasti meilę internetinių pasimatymų labirintuose? Kiek varlių reikės pabučiuoti Linai, kad surastų princą ant balto žirgo? Ar pirmasis pasimatymas gali būti tobulas?

„Tobulas pasimatymas“ – romantinė komedija, pilna gyvenimiškų nesusipratimų, nuoširdžių jausmų, netikėtų šeimyninių dramų ir, žinoma, viską nugalinčios meilės.