Išsiruošėme vieną vakarą į tą dvigubą pasimatymą, mama dar dabar prisimena, kaip jai buvo neramu, kai pro langą matė, o ir girdėjo, jog įsėdau į mašiną, iš kurios garsiai grojo muzika.

Aš, aišku, pasipuošiau, apsiaviau batelius su kulniuku, tiesa, gal ne 10 cm, bet vis tiek, man kaip 17-metei buvo jau oho! Mes su tais vaikinukais važinėjomės ir jie pasakė, kad kažkur nusiveš ir parodys vieną vietą, o nusivežė į kažkokį buvusį profilaktoriumą, taip jį vadino, net nežinau, kas ten buvo, bet tuo metu jau buvo griuvėsiai.

Ir mes po tuos griuvėsius tikrai ir griuvinėjom su tais savo bateliais. Pamenu, kad po to pasimatymo išlipusi iš mašinos norėjau bučiuoti žemę ir dėkoti visiems visatos Dievams, kad išlikau gyva, nes dar ir vairuotojo vairavimo stilius nebuvo iš ramiųjų. Ir šiaip vaikinukai buvo labai crazy, bet mums labai patiko jų draugija, visada labai prisijuokdavome ir gerai praleisdavome laiką. Svarbiausia, sutikdavome su jais susitikti ir toliau, pavyzdžiui, vaikščioti ant didžiulių akmenų šalia Palangos tilto. Pamenu, tada griuvau ir vos danties nenusiskėliau.

Bet viskas baigėsi laimingai, į vyrus tokio vaikino neišsirinkau, esu laimingai ištekėjusi!

***

Jaudulys prieš pirmąjį pasimatymą ir drugeliai pilve, einant susitikti su sena simpatija – nesupainiojami su niekuo. Deja, ne visi pasimatymai – tobuli.

Filmas „Tobulas pasimatymas“ ir DELFI kviečia prisiminti patį blogiausią, beprotiškiausią ir kurioziškiausią pasimatymą, kurį patyrėte. Gal pirmasis susitikimas baigėsi didžiule gėda? Gal jūsų pora pasirodė esantis visai kitoks, nei nuotraukose socialiniuose tinkluose? Gal nepagarbiai elgėsi su padavėju? Gal dar pirmojo pasimatymo metu norėjo supažindinti su tėvais ar pabėgo, nesusimokėjęs už vakarienę?

Dalykitės smagiausiomis ir liūdniausiomis istorijomis su DELFI, o blogiausios pasimatymo istorijos autoriui už patirtį atsilyginsime tikrai „Tobulu pasimatymu“ – privačiu filmo seansu dviem ir prabangia vakariene. Taip pat ne pirmos vietos nugalėtojai pretenduoja į penkis kvietimus dviems į filmą „Tobulas pasimatymas“. Visos istorijos bus publikuotos DELFI.

Rašyk el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Blogiausias pasimatymas“ arba pasinaudok forma apačioje.

Filmo aprašymas

„Tobulas pasimatymas“ – lietuviška romantinė komedija apie pradinių klasių mokytoją Liną (akt. Jurgita Jurkutė), kuri svajoja sutikti savo gyvenimo meilę ir pasiryžta nueiti į aklą pasimatymą. Kai jos pora nepasirodo, prie staliuko prisėdęs populiarios TV laidos vedėjas Tomas (akt. Leonardas Pobedonosvecas) įžūliomis pastabomis galutinai sugadina ir taip nevykusį vakarą. Negana to, vėliau jis išsityčioja iš naivuolės savo laidoje, o galiausiai įžeistai vienišei pateikia pasiūlymą, kurio atsisakyti neįmanoma.

Ar pavyks tokiems skirtingiems žmonėms dirbti kartu? Ar įmanoma rasti meilę internetinių pasimatymų labirintuose? Kiek varlių reikės pabučiuoti Linai, kad surastų princą ant balto žirgo? Ar pirmasis pasimatymas gali būti tobulas?

„Tobulas pasimatymas“ – romantinė komedija, pilna gyvenimiškų nesusipratimų, nuoširdžių jausmų, netikėtų šeimyninių dramų ir, žinoma, viską nugalinčios meilės.