2. Nesusidėk su moterimi, kuri nesugeba tavo gyvenimo padaryti geresniu ir laimingesniu. Jei tavo gyvenime atsiranda moteris, tai moteris turi atnešti naudą vyrui, o ne atvirkščiai.

3. Jei tavo gyvenime nėra moters, tai nereik sukti galvos. Gyvenk dėl savęs, džiaukis gyvenimu, siek savo tikslų.

4. Venk išsiskyrusių moterų su vaikais, nes šios moterys tavyje mato tik savo problemų sprendimą. Tokia moterimi galima naudotis, bet nereikia įsimylėti ir susieti savo laisvą gyvenimą su ja.

5. Venk „buitinių prostitučių“, kurios myli tave tik dėl pinigų ir savo asmeninės naudos. Jos visiškai nesiskiria nuo paprastų prostitučių, o kartais yra net blogesnės.

6. Prisimink, kad sąvoka „tikras vyras“ yra moterų išgalvotas dalykas. Tai bandymas užgauti tavo savimeilę. Visiems sakyk garsiai ir užtikrintai, kad tu nesi „tikras vyras“ ir tau tai bus labai naudinga.

7. Mokykis būti ir būk savarankiškas, nes mes gyvename laikais, kai moterys mums sako „aštaunenamųšeimininkė“. Geriau pats išmok visų buities darbų, nes jie nėra sunkūs. Žinokite, bus paprasčiau ir pigiau. Juo labiau, kad šiais technologijų laikais, tai padaryti labai paprasta ir lengva.

8. Nemokėk moterims už meilę, kurios nedirba šio darbo. Mokėdamas už meilę, tu moteryje augini išlaikytinę ir buitinę prostitutę. Vyras yra svarbus pats sau ir turi suprasti, kad ir moteris nori mylėtis, o malonumą šiuose santykiuose jaučia abu.

9. Prisimink, kad tavo gyvenimo tikslas mėgautis malonumais, džiaugtis gyvenimu, realizuoti save įvairiuose gyvenimo srityse, o kas tave supa, tai tik propaganda ir manipuliacijos, kurios bando atitraukti tave nuo šių tikslų.

10. Dažniau leisk laiką vienas ir džiaukis, nes tai neįkainuojama dovana. Vienatvėje tu gali atrasti save, apmąstyti savo gyvenimo tikslus, vystyti kritinį mąstymą.

11. Rūpinkis savo sveikata. Jei neteksi sveikatos, tai būsi niekam nereikalingas. Gyvenk sveikai ir ilgiau. Statistika skelbia, kad šiuo metu vyrai gyvena 10 metų trumpiau negu moterys.

12. Nerizikuok sveikata ir gyvenimu dėl moters. Tave gali sužeisti arba užmušti, o moteris kitą dieną jau pamirš tave ir gyvens dėl savęs.

13. Subalansuok save tarp gyvenimo ir darbo. Pinigus leisk protingai ir tau nereikės dirbti dviejuose arba trijuose darbuose, kad galėtum išgyventi ir išlaikyti šeimą. Turi suprasti, kad darbas, tai nėra gyvenimas, o gyvenimas – ne darbas.

14. Mokėk pasakyti „ne“ tam, kurio tikslai nesutampa su tavo tikslais ir norais. Tavo poreikiai yra pirmoje vietoje.

15. Jei nenori vaikų, tai saugokis. Turi suprasti, kad esanti dabartinė teisinė sistema vaikus iš tavęs gali atimti ir priteisti vaikų išlaikymą. Jei tau nori prikabinti tavo vaikus, tai visada daryk DNR testą. Turi suprasti, kad gali auginti ne savo vaikus.

Vyrai, gerbkime save.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.