Meniu su kainomis pridedu nuotraukose.

Taip pat likome šokiruoti tuo, kaip iš didelio rašto išeinama iš krašto. Meniu virtinukai pristatomi taip: „Gertrūdos“ virtinukai su bulvėmis, gražuolėmis voveraitėmis, patiekiama su grietinėlės padažu, spirgučiais, žolelėmis“. Na, taip. Buvo virtinukai, buvo padažas ir šiek tiek kažkokių žolelių. Taip pat buvo ir voveraičių trupinukų virtinukų įdare. Ir tai vadinama „gražuolėmis voveraitėmis“! Jeigu jau voveraitė yra gražuolė, tai ji turėtų visu gražumu puikuotis padaže nesusmulkinta – kad mes galėtume įvertinti tą voveraitės grožį.

Taigi savo kainomis ir visokiomis „išmonėmis“ kaimo restoranėlis lenkia net kurortus ir sostinės senamiestį.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.


Komentuoja „Šiluvos karūnos“ atstovai:

Atsakymas į pagrindinį klausimą – „kodėl kainos nesiskiria nuo sostinės“?

Todėl, kad įsigyti kokybiškus produktus kainuoja tiek pat, kiek ir sostinėje, išlaikyti darbuotojus, sumokėti mokesčius ir kitas prievoles kainuoja tiek pat, kiek ir didžiuosiuose miestuose. O galbūt jūs žinote, jog prekių tiekėjai suteikia nuolaidas pagal geografinę vietą, mokesčių inspekcija atleidžia nuo prievolių ir darbuotojai mažuose miesteliuose dirba kone veltui? Jei taip, prašau, pasidalinkite informacija, tikiu, kad tuomet tikrai kainos bus mažesnės.

Apskritai, kaip galime apibrėžti žodį brangu, kokios ribos patenka į šį apibrėžimą? Paprasta vienam brangu, kitam ne. Klientas pamatęs meniu nurodytas kainas pats apsisprendžia ar kaina yra priimtina, ji nepateikiama kaip staigmena.

Dėl patiekalo gaminimo technologijos tai subjektyvi kliento nuomonė. Visos patiekalo sudedamosios dalys patiekale buvo, o kur voveraitę pateikti virtinuke, ar padaže, prašau, palikite spręsti mums.

Šiai dienai restoranų, kavinių, barų apstu, kiekvienas pasirenka ko nori, kokia kaina yra priimtina jo kišenei. Mūsų restoranas sėkmingą veiklą vykdo jau penkeri metai, dirbdami vadovaujamės pagrindiniu tikslu teikti kokybišką maistą, o kaip žinia, kokybė niekuomet nebuvo pigi.

Ačiū klientei už komentarą.