1. Vyras savo moteriai šiais laikais nebus pirmas, bet taip pat ir ne vienintelis. Tarp dabartinių moterų labai populiaru turėti ne vieną, o kelis meilužius ar gerbėjus.

2. Daugiau negu pusė santuokų pasibaigia skyrybomis, po kurių seka alimentai, nekilnojamo turto netekimas, išėjimas į gatvę. Kita dalis, kuri neišsiskiria, bet gyvena dėl vaikų. Išsiskyrusių tėvų vaikai yra nelaimingi, juos kamuoja psichologinės problemos, jie nesupranta, koks turi būti šeimos modelis. Ar ne todėl tiek daug vaikų Lietuvoje yra nelaimingų ir turi didelių problemų?

3. Jūsų vienintelio sprendimo išsaugoti šeimą neužtenka. Pagal statistiką 80 procentų moterų pirmos parašo pareiškimą skirtis. Tai jos gali padaryti bet kada ir palikti vyrą be gyvenamosios vietos ir su skolomis visam gyvenimui. Dauguma benamių, kuriuos matome gatvėje, yra patekę į šią situaciją ir visiškai susigadinę savo gyvenimą.

4. Niekas jums neduoda garantijos santuokos metu, kad pratęsite savo giminę. Moterys vienintelės priima sprendimą gimdyti arba darytis abortą. Jūs negalite jos priversti pastoti, jei ji to pati nenorės. Jei moteris ir pagimdys nuo jūsų, tai dar neaiškų ar skyrybų metu jūs galėsite prižiūrėti savo vaiką ir galėsite jį auklėti. Dažniausiai jūs turėsite mokėti alimentus, o vaiką pagal teismo sprendimus matysite labai retai ir kada panorės moteris.

5. Ką vertingo jums gali duoti santuoka? Vyrai seniau vesdavo, kad palengvintų savo buitį. Pabandykite dabar surasti šeimynišką moterį, kuri palaikytų tvarką ir jaukumą namuose. Dauguma moterų nieko nemoka daryti ir nesistengia išmokti. Vyrui šiais laikais paprasčiau nusipirkti daugiafunkcinį puodą, dulkių siurblį, indaplovę ir pačiam susikurti jaukius namus be moters.

6. Manote, kad esant santuokoje pasiekti tikslų yra lengviau? Skyrybų metu viskas yra dalinama per pusę ir finansiškai tai yra tas pats, kas gyventi vienam. Skyrybų metu vyras praras žymiai daugiau (o jei dar yra vaikai, tai ir viską) ir gaus kokia menką turto dalį bendrame bute su žmona, kuriame negalės gyventi. Santuokos mechanizme nėra jokios ekonomijos. Atverskite nekilnojamo turto statytojų puslapius ir palyginkite kainas. Dažniausiai šeimyniniai būstai kainuoja dvigubai brangiau negu vienišiaus kompaktiški butukai.

7. Moteris gyvendama su vyru santuokoje dažnai po sunkios darbo dienos visaip knisa smegenis ir nusibosta savo pasakojimais apie praėjusios dienos darbus, nereikšmingus nutikimus. Taigi, jei tu esi mazochistas ir nori sutrikdyti savo psichiką, tai gali turėti moterį namuose. Sveikas vyras mėgsta pabūti vienas tyloje ir ramybėje, kad pasisemtų jėgų kitai darbo dienai, galėtų susikaupti ir apgalvoti savo darbus vienumoje.

8. Kai kuriose šeimose seksas santuokos metu apskritai išnyksta, o vyras ir žmona tampa sugyventiniais. Santuokos metu prieš seksą žmona mėgsta šantažuoti vyrą ir nori gauti vyro algą arba kokių vertingų dovanų. Todėl geriausias seksas buvo prieš santuoką, nes tai buvo paprasčiausias vyro suviliojimo būdas. Vedęs vyras gali tik pasvajoti, kokius seksualinius santykius turi viengungis. Į kitas moteris santuokos metu net negalėsite pasižiūrėti, nes tai grės jums skyrybomis ir turto dalinimu.

9.Jūsų algos santuokos metus niekada neužteks. Augant algai, auga ir jūsų atsakomybė, ir laiko užimtumas darbe. Vyras dirbs nuolat darbe, o jūsų žmona tuo metu sėkmingai su draugėmis leis jūsų arba šeimos pinigus. Šiuo atveju yra geriau gyventi vienam ir leisti pinigus sau. Vyrui tikrai jų užteks ir nereiks per daug dirbti, o taip pat gyventi pastovioje įtampoje dėl pinigų trūkumo.

10. Vargu, ar šiais laikais pavyks rasti lygiavertį partnerį, kuris nenorės padaryti jūsų gyvenimo sunkesnio. Vyro problemos šiuo atveju niekam nerūpi. Jūs spręsite ne tik moters problemas, bet ir jos tėvo, motinos, brolių problemas. Jei surasite tokia moterį, kuri problemų neturi ir yra apsirūpinusi, tai ji dažniausiai nepuls į santuokos gniaužtus ir nenorės būtų namų šeimininke ir rūpestinga žmona.

11. Kiekvieną dieną matome, kaip vedę vyrai dirba dėl įvairių moterų norų. Jei gyventumėte vienas, tai tuos norus jūs galėtumėte pildyti tik sau ir tai būtų geriau negu dirbti dėl egoistinės asmenybės, kuri galvoja tik apie save ir kuo daugiau išpešti iš tavęs materialinių gėrybių.

12. Vyrų mirtingumas nelaimingoje santuokoje yra didesnis. Normaliose valstybėse, kuriose moterys negyvena vyro sąskaita, abiejų lyčių gyvenimo trukmė yra vienoda. Lietuvoje moterų vidutinė gyvenimo trukmė 80 metų, o vyrai gyvena tik 69 metus. Taip yra todėl, kad moterys į vyrą žiūri kaip į resursų šaltinį. Vyras, dirbdamas, stengdamasis dėl moters ir šeimos, greitai netenka sveikatos ir miršta nesulaukęs garbingos senatvės.

15. Manote, kad šie visi punktai nukreipti prieš šeimą. Netiesa... 90 procentų vyrų mielai sutiktų vesti merginą, kuria galėtų pasitikėti. Bet dabartinė padėtis visuomenėje ir santykiuose yra prasta, todėl geriausia apskritai nesituokti ir gyventi vienišo vyro gyvenimą ir tik dėl savęs.

Sėkmės ir gerbkime save!