Gavau žinutę į telefoną su tekstu, kad laimėjau „Mikrovisatos“ loteriją, dovanų – televizorius ir naujas „Samsung“ telefonas. Tada jau pasidarė įtaru, bet paskambinau duotuoju numeriu, kuriuo atsiliepė pagyvenusio amžiaus vyrukas, kalbėjo įtikinamai, tikrai lyg dirbtų „Mikrovisatoje“ ir būčiau laimėjusi.

Papasakojęs apie prizą ir kur jį atsiimti, liepė perskambinti už 15 minučių. Paprašė atvykti 13 val. adresu Savanorių pr. 125. Susivedę adresą į „Google“ paiešką, radome „Mikrovisatos“ numerį, bet skambinant vis nesujungė.

Po šito dvejonių neliko – tikra apgaulė. Paskambinę duotu numeriu, mums pasakė, kad laimėtas telefonas „Samsung“ bus su „Bitės“ ne abonentine kortele „Labas“. Dėl to mums prieš atvykstant reikia nuvykti į artimiausią perlo terminalą ir įsigyti „Labas“ papildymą už 20 eurų, bet tik nenaudoti ir nusipirkus paskambinti užsiregistruoti atvykimui ir prizo atsiėmimui.

Sutikome, bet padėję telefoną, pradėjome juoktis. Gardžiai pasijuokę nusprendėme, kad šį žaidimą galime žaisti dviese. Luktelėję paskambinome vėl duotuoju numeriu patikslinti visą informaciją dar
kartą paklausėme adreso, kokia suma turi būti papildyta ir kelintą atvykti. Bet kai paklausėme vyro vardo, su kuriuo kalbėjome, sulaukėme trumpos pauzės. Jis prisistatė Dariumi Vaitkevičiumi, o kai paklausėme, ar jis bus duotuoju adresu, kai atvyksime, susinervino nes pirma, instrukcijose reikia juk užsiregistruoti. Po šio pareiškimo daugiau jis mums telefono nebepakėlė, suprato, kad iššvaistė mums laiką.

Norėjom pranešti „Mikrovisatai“ apie tai, bet jų tinklalapyje radome pranešimą visiems, kad jokių loterijų jie neskelbia ir tai yra apgavystė. Baisu, ko tik neprisigalvoja šiais laikais. Kadangi sukčiai vis gudrėja, manau, reikia dėl to informuoti visuomenę.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.