Tai kokį naujesnį stovintį automobilį parodo ir lyg tarp kitko: „Norėtum tokios?“ arba tik pradėjus pokalbį: „Ar manai, kad vyras turėtų išlaikyti moterį?“. Kas per klausimas! Mes tik kavos dar kartu išgėrėme. Juk tokie dalykai ir taip gan greit paaiškėja bendraujant (nuovokiam žmogui). Sunku suprasti tą nepasitikėjimą savimi. Ir tikrai labai erzina, kai tokius klausimus reikia aptarinėti jau per pirmąjį susitikimą.

Ilgai galvojau, kas pasikeitė nuo tada, kai per pirmą pasimatymą eidavai į kiną ir vėliau aptardavai filmą, o ne svetimas mašinas. Ir atsekiau galiausiai, kas tuos vyrus sieja. „Tinderis“! Tie, kur „Tindery“ sėdi, nebemoka su moterimis bendrauti. Aš nežinau, kas ten tokios renkasi, bet, matyt, labai pavojingos, kad visas taip tikrinti pradeda. Man tai tik kelia juoką.

Atsipalaiduokite, milijonieriai jūs, ir išsiregistruokite iš tos pažinčių svetainės. Gal akiratis prasiplės ir pamatysite daugiau normalių moterų. O tie „subtilūs“ būdai „prigauti“, jei ką, – gan akivaizdūs.

Pasidalinkite savo istorijomis su DELFI skaitytojais! Anonimiškumą garantuojame. Siųskite el. p. pilieciai@delfi.lt iki kovo 31 d. su prierašu „Aklas pasimatymas“.

Dviems nugalėtojams įteiksime DELFI gertuves, su jais bus susisiekta asmeniškai jų nurodytais kontaktais.