Kiekvieną dieną atvedu savo mažametį sūnų iki mokyklos Vilniaus miesto Statybininkų gatvėje. Ir kiekvieną dieną matau tokį vaizdą.

Prie Žemaitės g. 20 namo VISADA ant šaligatvio stovi transporto priemonė. Aš su vaiku turiu rizikuoti savo sveikata ir gyvybe, išeiti į važiuojamąją dalį, kad apeičiau tą transporto priemonę. Kas būtų, jeigu aš vaikščiočiau gatve? Manęs greitai neliktų. Deja, mašinos šaligatviu „vaikšto“ be problemų. XXI amžius. Europos Sąjungos (ES) šalis. Nejaugi mūsų policija tokia bejėgė?..

Kiek rašyta, kiek siųsta nuotraukų – policija nieko nedaro. Už ką jie gauna algą, kuri mokama iš sumokėtų mokesčių? Važinėja naujutėlaičiais automobiliais, kainuojančius milijonus, kurie irgi nupirkti už mano sumokėtus mokesčius, bet negali pasijudinti nekeliate iš tų mašinų ir tik skųstis, kad mažai uždirba? Pasakysiu taip, kad jūs ir tų pinigų neverti, kadangi jums nerūpi žmogus, nes nesugebate nuvaryti chamo nuo šaligatvio, o mano sūnaus negalite apginti nuo Lietuvos Respublikos KET įžūlaus pažeidėjo.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)