1. Darbo biržoje (dabar – Užimtumo tarnyba, red. past.) vis pasako, jog greitai išbrauks iš biržos, reikia eiti dirbti į prekybos centrus arba emigruoti. Žodžių, kas ten buvo, tas tikrai žino, kaip ten kalbama su žmonėmis.

2. Baimė dėl to, jog išbrauks iš darbo biržos yra ta, jog reikės mokėti PSD. Niekam neįdomu, jog bedarbiai neturi pinigų, vis tiek privers mokėti, nors nesinaudoji medicinos paslaugomis. Tą mokestį, manau, reikia naikinti.

3. Lieki skolingas ne tik valstybei (už nesuteiktas paslaugas!), bet ir bankui už kortelės naudojimą, nurašo pinigus ir tada, kai kortelėje nėra pinigų! Paprasčiau tariant, lieki skolingas ir tada, kai nesinaudoji kortele.

Galbūt tai skaito kažkoks Seimo narys ir pagalvos, kaip bedarbiui sumokėti PSD, be jokių pajamų (nes stengiamasi kuo greičiau „išbraukti“ žmonės iš biržos). Tačiau, ar kada nors kažkas iš Seimo narių buvo bedarbiu?.. Kai gyveni „švogerių“ valstybėje, tai „švogeriams“ galvoti ir nereikia, jiems ir taip gera, jie galvoja tik apie save, o ne šalies gerovę, kaip tai daroma Vakaruose.

P.S. Nereikia stebėtis, kad Lietuva pirmauja pagal savižudybių ir psichologinių sutrikimų, emigracijos skaičių. Labai daug kas pabėgo nuo tokių patyčių.

P.P.S. Žmonės, rašykite savo istorijas, kaip Jums sekasi būti bedarbiais, manau, jog reikia apie tai rašyti daugiau, kad tą problemą pamatytų kažkas iš valdžios.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!