Paskutinė kontrolinė rentgenograma. Daktaras paspaudė ranką ir pasidžiaugė, kad viskas puiku. Ir paleido į gyvenimą sveiką. Dabar mano daktaras tik Laikas.

Suskaičiavau, kad per paskutinius metus mane užgriuvo mažiausiai 7 nelaimės, kurių kiekvieną galima drąsiai įvardinti kaip vieną didžiausių gyvenime. Ir dar antrą tiek smulkesnių. Ne visi viską žinojo. Tiksliau – beveik niekas nieko nežinojo. Ir panašu, kad man tas iš aukščiau tarė – pakaks tau, žmogaus. Atsikvėpk. Ir oi kaip nelengva nepalūžti, kai nei vienos iš jų neina išsispręsti greitai.
Tiesiog privalai kasdien kiek gali... Ir ateina laikas...

Tokiais periodais pasidarai išvadų, kurios gali stipriai daryti įtaką ateities sprendimams. Ir saugoti...

1. Galvok ir daryk maksimumą. Atkakliai. Tiesiog daryk kasdien ką privalai ir anksčiau ar vėliau Fortūna tave aplankys.

2. Geros aplinkybės atsirinkti žmones. Išnaudok tai. Geros aplinkybės suprasti ko iš tiesų nori moterys. Nepasitikėk jomis per daug ir savo nepaleisk. Išbandyk jas. Greit ylos lenda iš maišo. Nepasitikėk nenorinčia tavęs girdėti, kokią meilę ji besuoptų.

3. Draugas. Suskirstykite žmones į draugų ir nedraugų grupes ir bet kuria kaina neprisileiskite per arti nedraugų. Ši taisyklė galioja net tėvų – vaikų santykiams, net broliams ir seserims. Tikra draugystė daug vertingiau už giminystę. Ir jos pamatas – palaikymas.

4. Motina. Ji gali kasdien draskyti tau akis. Gali su ja pyktis ir taikytis. Tačiau kai tau bus tikrai blogai – jis pastatys viską ant kortos, kad tik tau padėtų. Mylėkite savo motinas ir padėkite joms.

5. Sukontaktavai su žmogumi. Ir jis tau serenadas gieda. Jis greičiausiai turi tam savų motyvų ir tai svarbu tik jam vienam. Tu gi į tai žiūri dažniausiai kiek pasimetęs ir tau svarbu visai kitkas. Ir kai ateis tai, kas svarbu tau – tuomet ir išaiškės ko vertos tos serenados.

6. Niekad negyvenk kito žmogaus tikslais, koks jis vertas to beatrodytų.

7. Dauguma žmonių bijo kažko imtis, nes niekad nėra nieko įveikę. Net neretai gan sėkmingų. Tik pasikeitimų mažai turėjusių. Įveikite, ir pajausite, kad galite beveik viską. Geras tai jausmas.

8. Turite rimtą problemą – susikoncentruokite ties ja. Ne truputuką šen ir truputuką ten, bet atidėkite viską šonan ir užsmaukite ją taip, kad net cyptų ir langai drebėtų. Net jei ji pareikalaus keturių mėnesių – atminkite, jog gyvenime turite daugiau kaip 200 gabaliukų po 4 mėnesius.

O jei jos neišspręsite – jis suės visą gyvenimą. Mano išvados man. Neperšu niekam.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!