Moterys komentatorės apie seksą kalba kaip apie kažką, kas moterims visai nereikalinga, be ko jos gali apsieiti. Štai keletas jų sparnuotų frazių: „tik organas rūpi“, „vaiką turi“, „koks dar draugas“, „klynas galvoje“ ir t.t.

Aš galiu drąsiai pareikšti, jog tai yra visiška netiesa, nes moterų pažįstu nemažai, daug kalbu panašiomis temomis. Yra moterų, kurioms seksas patinka, kurios mėgaujasi seksu, yra linkusios žavėtis vyru, joms patinka vyriškas kūnas ir moka visa esybe atsiduoti.

Tačiau yra kur kas daugiau moterų, kurių libido yra nedidelis, netgi labai minimalus - tiek, kiek reikia pastoti. Tokių moterų privalumas yra tas, jog jų motinystės jausmas yra stipriai išreikštas. Šios moterys būna labai geros mamos.

Taigi egzistuoja du skirtingi moterų tipai, jau gerokai anksčiau jie yra atrasti, nieko nauja jums nepasakysiu. Tai moterys-mylimosios ir moterys-bičių motinėlės. Viskas natūralu ir gerai, nes būtų nuobodu, jei moterys būtų visiškai vienodos.

Mane stebina kitkas: bičių motinėlės itin linkusios smerkti mylimąsias, jų nesupranta, kuria mitus, atseit joms tik klynas galvoje, vadina necenzūriniais žodžiais. O jeigu moteris-mylimoji sąmoningai nenori vaikų (child free), moterys bičių motinėlės supuola ir ima ūžti kaip bičių avilys: „Vadinasi, negali turėti vaikų, nes VISOS moterys nori turėti vaikų, VISOS moterys dėl to nori ištekėti, VISOS moterys nenori sekso, vyrą myli tik už konkrečiai suteiktas paslaugas ir patogumą, o jeigu yra kitaip, jos yra prostitutės, nenormalios“.

Taip kad, mielosios moterys, matronos, bičių motinėlės, nekurkite mitų.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.