Atšilus orams, visiems norisi prie jūros, ežero, kito vandens telkinio. Ten, kur galima maudytis, paprastai yra dveji paplūdimiai: nudistų ir ne.

Ten, kur yra nudistų, galima išsirengti nuogai, net kelnaičių nepasiliekant. Visiškai nuogai, kaip jums ir norisi.

Bet bendrame paplūdimyje tokie dalykai netoleruojami.

Rašau tai, nes jūs, begėdės mergužėlės, įsigudrinot nusirengti ir degintis pusnuogės būtent bendruose pliažuose, ne nudistų.

Turiu du sūnus, 9-erių ir 14-ikos, ir man tikrai LABAI nemalonu, kai kokia piemengalė princesytė nusimeta viršutinę maudymuko dalį vos ne mums ant veidų, ir puikuojasi savo spirgais. Paprastai jos neguli, o stovi ant savo pledo, ir prieš saulę glostinėjasi, neva tepasi saulės kremu. Bjauru.

Mielosios, aš suprantu, kad pati jaunystė, norisi demonstruotis ir gauti dėmesio, bet gal galite tai daryti ne viešoje vietoje? Ne paslaptis, kas ten vyksta Palangoje, kai ūžia visi pigūs viešbučiai, kur penkiese vienoje lovoje. Bet ne pliaže, kur yra VAIKŲ, OK?

Yra buvę, kad atėjome su vyru, ir iš vienos pusės 60+ būrys nuogos išvirtusios (ties nudistų ruba), iš kitos pusės – 16+ mergelės tešmenimis mataruoja. Ne veltui tikrai bobų pliažais vadinama. Tikros bobos – jokios kultūros, jokių smegenų. Mato, kad yra vaikų ir vyrų, bet ar toms pasileidėlėms svarbu? Ne, jos savo kūnus išstatytų visam pasauliui teisti. Tokia jau karta...

Vis dėlto, prašau valdytis ir paėjėti iki nudistų paplūdimio. Ten, tarp bendraminčių, bus dar drąsiau, pamatysite.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite paprieštarauti autoriui? Arba išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt.