Bet vieną dieną manęs laukė staigmena. Žmonos telefone radau labai specifinę nuotrauką.

Bet iš pradžių – apie visą reikalą. Kaip sakiau, draugavome 10 metų, nuo mokyklos laikų, vėliaus susituokėme, iškėlėme dideles vestuves (žmona norėjo), kone iškart paėmėme paskolą būstui (žmona norėjo, aš mokėjau), kelionės, restoranai, dovanos, na, viskas, ko moterys nori.

Nesu vargšas – visa tai galiu duoti. Be to, ji buvo verta – aistringa, daili, protinga. Jau darželyje buvau įsikliopinęs, kaip juokingai beskambėtų. Tad visą gyvenimą skyriau vienai moteriai.

O dabar bac – jos telefone kito vyro penio nuotrauka.

Gimus vaikams, jos dėmesys man išblėso. Sakyčiau, vaikai kalti, bet ji nesirūpina ir jais, turime ateinančią auklę nuo 6 mėn. Ji gera motina, tiesiog ne čia priežastis... Aš savo ruožtu, nors ir daug dirbu, bet skiriu laiko ir šeimai.

Ji sako, esą tai tebuvo nekaltas flirtas, bet kam tada tą nuotrauką išsisaugoti galerijoje? Kad kasdien pažiūrėtum, pasigrožėtum? Nesuprantu...

Atvirai sakant, apie neištikimybę kažkaip niekad negalvojau... Maniau, esu saugus nuo to, bet kai pagalvoju, jog būna dienų, kada ilgai negrįžtu... + komandiruotės... Gal ji tikrai jaučiasi vieniša?

Parašiau, išdėsčiau mintis, bet pačiam nepaaiškėjo, ką begalvoti tokioje situacijoje... Gal kas nors yra susidūręs?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Gerb. DELFI skaitytojai, buvote susidūrę su neištikimybe? Norite papasakoti, kaip elgėtės tokioje situacijoje? Gal turite vertingų patarimų, ar verta atleisti kai kuriuos „nekaltus“ nuklydimus? Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Neištikimybė“ arba spauskite apačioje.