Gėda prisipažinti, bet mano pačios pažįstami užsuko visą pornografijos verslą. Lietuviai! Išvyko gyventi į Angliją, ten apsigyveno, vėliau lėbaudami neteko darbų, tai pradėjo naują veiklą – daro „tai“ prieš kamerą, filmuoja, kelia į internetą ir gauna kažkokius procentus už peržiūras.

Jau, kad bijotų Dievo nesakiau, bet klausiau, ar nebaisu, kad kiti sužinos, atpažins? Ne, sako, mes be veidų filmuojame, tai nieko nebijome. Bet vis tiek sakau, ar kokią namų dekoro detalę svečiai atpažins, ar dar kas? Kaip paskui gyventi? Tai tik papurtė galvą, maždaug, negalvojam, tik pinigus skaičiuojam... Dar bandžiau protinti (nepamokslavau, jie patys pasigyrė), jei vaikai kada užtiks, ką jų tėvai darė? Tai, sako, mes vaikų neturėsime. Košmaras...

Va taip ir būna, kai apsuka galvą ištvirkavimai, galvutė galvą tempia... Gerai, kad senoji karta nežiūri tokių dalykų internete, tai bent nebaisu, kad tėvai užtiks savo vaikus besiskėsčiojančius prieš kamerą...

Pakartosiu, jog manau, kad čia kaltas pripratimas prie ištvirkimo, gal net visa sekso priklausomybė. Atvyko abu normalūs, vienas iš Kauno, kitas iš Klaipėdos, susipažino fabrike, dirbo kurį laiką... O kai pradėjo trali vali per naktis, tai ir dienos nuplaukė, į darbą nebeliko kada eit... O tėveliai siunčia iš Lietuvos pinigėlius, remia, galvoja, kad vaikai dorai dirba, tik pritrūksta pragyvenimui svečioj šaly.

Nesinori pamokslauti, bet valdžios žmonės tikrai galėtų išsakyti kažkokią poziciją, kas yra padoru, ir kas ne.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Atsidūrėte panašioje situacijoje? Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.