Tokios fiestos neturėjo nei vienas Lietuvos miestas, patikėkite manimi. Tie kas buvo žino, o kas nebuvo – gailėkitės.

Didžiausia diskoteka po atviru dangumi sutraukė būrį miestiečių, o Kauno eglutė (kuri visiems taip kliuvo) iš bjauriojo ančiuko virto tikra gulbe. Visi kritikai turėjo likti be amo.

Naujųjų metų nakties buvo verta laukti, nes eglutės transformacija buvo pasakiška, o įspūdingas šviesų ir lazerių šou, didžėjus ir minia judanti šokio ritmu – įtraukiantys kiekvieną.

Buvo tikrai džiugu matyti ne tik gausiai susirinkusį jaunimą, bet ir vyresnius kauniečius bei į ritmą linguojančius senjorus. Nemačiau nei muštynių, nei peštynių, visi pasipuošę šypsenomis laukė Naujųjų.

Norisi padėkoti organizatoriams ir paprašyti pakartoti! Ši didelės šokių aikštelės po atviru dangumi idėja, manau, kad Kaune galėtų prigyti ir būti kartojama ne tik Naujametinę naktį.

Nors dar tik pirmosios metų dienos, aš jau su nekantrumu laukiu paskutinės 2018 metų dienos, nes Kaunas taip aukštai užkėlė kartelę Naujų metų sutikimui, kad tikrai tikiu, jog būsime nustebinti ir vėl. O šūkį „Kalėdos Kaune? Kodėl gi ne!“ būtų galima užtikrintai perfrazuoti į „Naujieji metai Kaune? Kodėl gi ne!“

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Papasakok, kokie tavo įspūdžiai pasitinkant Naujuosius metus? Ar viskas buvo taip, kaip planavai? Rašyk el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Naujieji“.