Jie ne tik skaitė ir dalinosi šia istorija, bet ir aktyviai rašė nuomones diskusijų platformoje. DELFI dalijasi nuomone, kurioje skaitytojas teigia, kad meilėje svarbu suprasti, jog kūnai netampa vieniu ir reikia nebijoti juo dalintis.

„Esu tikras – jeigu sakai, kad turėjai mylintį vyrą, tai rinktis tarp mylinčio vyro ir aistringo meilužio tikrai nereikėjo. Jeigu vyras buvo tikrai tave mylintis, tiesiog reikėjo jam pasiūlyti variantą: tu, tavo mylintis vyras ir aistringas meilužis. O vėliau – gal ir tavo aistringa draugė tavo mylinčiam vyrui, kuris po to galbūt būtų tapęs toks pat aistringas meilužis.

Vaikai, gyvenkit ir džiaukitės gyvenimu. Leiskit juo džiaugtis kitiems ir savo artimiems žmonėms. Kalbėkite, tarkitės ir susitarkite dėl to, kad mūsų kūnai vieni kitiems nepriklauso. Ir tai nereiškia, kad nemylime to žmogaus. Priešingai, tai reiškia meilę – begalinę ir be reikalavimų, su atsidavimu ir be pretenzijų į kažkokias nuosavybes. Nes meilėje nėra tokio dalyko, kaip mano.

Meilė ir reiškia tai – noriu, kad tau būtų gera, kad tu galėtum būti su manimi laisvas ar laisva, noriu, kad žinotum, jog tu esi pati ar pats geriausia-/s ir geidžiamiausia-/s. Visa tai neturi nieko bendro su neištikimybe.

Neištikimybė yra tai, kai mes savinamės kitą, bijodami jį prarasti. Kai mes kitą išduodame ir paliekame vieną, kai jam ar jai sunku. Seksas – tik bendravimo forma. Kodėl mylimam žmogui drausti bendrauti su kitu žmogumi tokia forma? Aš to nesuprantu. Nesuprasčiau ir to, jeigu tas būtų draudžiama man.

Bet tam reikia su savo artimu žmogumi kalbėti, o ne paslapčiomis bėgti į kairę, į dešinę, aplink ir tiesiai per aplinkui. Tai tiek. Čia tik padrikos mintys, kurių dalis tikrai nesupras. Nesupras tie, kurie tikro meilės jausmo nepatyrė ir nesupranta šio jausmo gilumo.“ – rašė DELFI skaitytojas.

Turite patirties tokiuose santykiuose, kai su gyvenimo draugu esate sutarę, kad jūsų kūnai iki galo vienas kitam nepriklauso? Pasidalinkite su mumis savo istorijomis ir kaip jums pavyksta tokius atvirus santykius puoselėti? Rašykite el. p. pilieciai@delfi.lt su prierašu Ištikimybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)