Internete pamačiau jos skelbimus apie erotinį masažą. Nuotraukose atrodė visai neblogai. Paskambinau. Kalbėjo labai maloniai. Telefonu pasakė, kad galima masažu neapsiriboti. Sutarėme, kad už 50 eurų suteiks intymias paslaugas.

Atvažiavau nurodytu adresu (naujos statybos namas, butas neapšnerkštas). Čia ji patikslino, kad galima viską atlikti ir be apsaugos, bet tada tai kainuos daugiau. Ši žinia nuteikė nesmagiai – nežinia, kiek ir kokių ligų gali būti, jei ji ir tokias paslaugas teikia... Pasijutau nejaukiai. Dar porą minučių pasikalbėjome ir apsisprendžiau, kad nieko aš iš jos nenoriu. Pasakiau, kad persigalvojau, nenoriu, išeinu.

O tada ji pašoko ir užrakino buto duris. „Tu mano laiką gaišini! Kas čia per nesąmonės?! Sumokėsi dešimt kartų daugiau!“, – ėmė šaukti staiga gerų manierų netekusi „dama“. Čiupo telefoną, kažkam paskambino: „Atvažiuok. Čia lochas kažkoks“ ir t.t.

Gal per švelnus pasirodžiau ir nusprendė, kad galima išlupt pinigų. „Sėdėk, lauk, tuoj atvažiuos chebra, paaiškins tau, kaip reikia elgtis. Kas čia per atsisakymai?!“, – pareiškė „masažistė“.

Belaukiant „chebros“, mergina galbūt užsimiršo ir paleido raktus iš rankos, padėjo ant staliuko. Griebiau juos ir puoliau prie durų. Ji dar bandė sulaikyti, bet atsirakinau ir pabėgau.

Ilgai galvojau, į ką čia kreiptis? Policija tik pasijuoks. Bet juk gal aš ne vienas toks? Gal ir su kitais panašiai pasielgta?

DELFI už šio pasakojimo turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo patirtis!

Policijos pareigūnams, baudžiantiems merginas už prostituciją, ši mergina (gim. 1991 m., nors skelbimuose pasijaunina) labai gerai žinoma – ji daug kartų bausta. Beje, rašant protokolus ji ne kartą yra gąsdinusi ir pareigūnus – ima kažkam neva skambinti ir sako policininkams: „Tuoj paskambinsiu, tuoj sužinosit!“.

Praėjusių metų pabaigoje jai teko ilgokai pasėdėti už grotų – dėl nesumokėtų baudų už prostituciją jai buvo skirtas administracinis areštas.

Be to, ši mergina labai gerai žinoma ir Kelių policijai – ji daugybę kartų bausta už sukeltas avarijas, kurias padarė vairuodama girta.

DELFI primena, kad vertimasis prostitucija ar atlygintinis naudojimasis prostitucijos paslaugomis užtraukia baudą.

Norite išreikšti nuomonę ar pasidalinti patirtimi? Rašykite mums el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Patirtis“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)