Kai jis mane apkabindavo, aš galvodavau kaip jis, mano mylimas, mano brangus žmogus, gali mylėti ir mane, ir ją... Bet aš tylėjau, nes gyvenau juo, abu supratome, kad esame skirti vienas kitam ir nebeįsivaizdavome savo gyvenimo vienas be kito.

Mus siejo ne tik nuostabi draugystė, bet ir pagarba, aistra, meilė ir laisvė vienas kito atžvilgiu. Pagarba? Taip. Aš tvirtai jam pasakiau: jei tik sudrebės tavo santuoka, aš išeisiu. Mačiau, kaip jis ją brangina, o aš branginau jį. Niekuomet nebūčiau rizikavusi sugriauti jų santykių, manau, kad jis taip pat suprato ir vertino mane už tai.

Kai jis važiuodavo pas savo šeimą, pusiaukelėje nustodavo galvoti apie mane ir ilgėdavosi savo žmonos, savo dviejų gražių dukrų... Po kelių dienų grįždavo pas mane, mane apkabindavo ir mylėdavo kaip niekas kitas šioje žemėje.

Mes verkėme abu apsikabinę ir mėgavomės kiekviena mums duota sekunde būti kartu, aš mylėjau viską, kas buvo susiję su juo, ir iš jo gavau tik gražiausius jausmus. Taip, milijonus kartų įsivaizdavau esanti jo žmona, įsivaizdavau šventes kartu su juo ir senatvėje mus kartu sėdinčius ant seno sukrešusio suoliuko, bet žinojau, kad tai – tik svaičiojimai, kurie niekuomet neišsipildys. Aš kentėjau, bet niekuomet mano kančia neužgožė mano jausmų jam.

Mes išsiskyrėme, nes pradėjo klibėti jų santykiai, mačiau, kaip jam skauda, ir jo žodžiai, kad vis tik nori likti su manimi, padėjo tašką, aš nusipirkau bilietus į vieną pusę ir išvykau labai toli nuo jo. Mes vis dar kartais vienas kitam parašome, po šešerių metų mes vis dar mylime vienas kitą, nors aš sukūriau šeimą, o jis laimingas su savąja. Tik niekuomet nenustosime mylėti vienas kito, ir kaip jis sako, kiekvienas įkvėpimas ir kiekvienas iškvėpimas – dėl tavęs... O aš jam sakau: tyliai, tyliai, tavo melynakė...

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Meilės trikampis – tikriausiai sudėtingiausia figūra santykiuose. Į jį įsipainiojus sunku nenudegti, tenka rinktis – pamiršti mylimą žmogų ir oriai atsitraukti, ar paminti savo principus, o gal net ir nešioti meilužės ar meilužio etiketę. Deja, tokioje situacijoje sunku likti neapkalbėtam – kiekvienas meilės trikampio dalyvis turi savo versiją, ir ji vieną iš dalyvaujančių paverčia kone monstru. Pažįstamas jausmas? Tuomet prašome pasidalyti savo istorija.

Patarkite tiems, kurie į jį įsivėlė, kaip nenudegti, laiku pasitraukti ir kokių ženklų paisyti! Dviems jūsų padovanosime puikius prizus – po pasirinkto DELFI grupės žurnalo 3 mėn. prenumeratą!

Laimėti galite savo istoriją siųsdami el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Trikampis“ Jūsų anonimiškumą garantuojame.