Mano meilės trikampis buvo labai audringas, spalvingas... Tačiau jo liūdnos pasekmės lydi mane dar ir dabar. Tad kreipiuosi į visas merginas ir moteris su patarimu, prašymu ar net maldavimu NEDARYTI TO, nes vienaip ar kitaip galų gale nė vienas iš trijų niekada nebus laimingas, jau nekalbu apie visus artimuosius ir aplinkinius, siejančius šią trijulę. Gyvenimas pavirsta nesibaigiančiu chaosu, persekioja baimės ir kaltės jausmas, liejasi ašaros ir griūna viltys...

Taigi, mes susipažinome netikėtai. Sužavėjo jo gražios akys, gražūs žodžiai ir, kaip man tada atrodė, džentelmeniški poelgiai. Jis pasakė, kad yra vedęs, per antrąjį pasimatymą. Aišku, sugebėjo įtikinti apie neva byrančią santuoką, apie žmoną – monstrą. Kalbėjo, koks jis tobulas ir kokia ji blogietė, kaip ji jo nevertinanti ir nesuprantanti.

Žodžiu, mielosios, va čia ir nepasimaukit ant vedusiųjų kabliuko. Ties šia vieta įjunkite stabdį, kad ir kaip jis jums patinka. Šioje vietoje reikia drastiškai viską nutraukti be gailesčio, kol dar nespėjot įklimpti iki ausų nuo jo žodelių ar žavesio...

Deja, aš to nepadariau... Pasimatymai dažnėjo, ryšys stiprėjo... Jis manęs tiesiog siekė, rodė dėmesį, visur vedėsi apsikabinęs, net verkdavo, kaip nori būti su manim ir kaip nenori grįžti pas ją. Įsiplieskus liepsnai, joje degėme dvejus metus. Slapstėmės, buvom ir žmonos užklupti ir vaikomi, kentėme aplinkinių panieką ir kreivus žvilgsnius... Praradau visas drauges, darbą... Tapau tik jo nuosavybe. Iškenčiau tiek visko, kad neužtektų ir storo romano viskam aprašyti.
Galų gale sulaukiau tos taip trokštamos akimirkos – jis rašo pareiškimą skyrybom! Formalumas truko dar kokį pusmetį. Ir štai išmuša ta akimirka – jis pasiūlo gyventi drauge! Turbūt didesnės laimės negalėjo būti. Meilė nugalėjo visas kliūtis!

Pradėjusi gyventi kartu jį palikau po 3 mėnesių, nes padėtis tapo nebevaldoma. Jis pradėjo prieš mane smurtauti psichologiškai, verkdavo, kad paliko savo vaiką, skendo alkoholyje (nors mums susipažinus irgi gerdavo, neva dėl to, kad žmona bloga). Tad prasidėjo jo baisus blaškymasis. Visą laisvą laiką po darbo atiduodavo buvusiai šeimai. Aš likau visiškai „ant ledo“. Tapau tik jo namų tvarkytoja ir pykčio išliejimo objektu. Baigėsi dovanos ir gerumo akcijos. Liko alkoholis, priekaištai, riksmai, pažeminimai. Su manimi pradėjo nebesirodyti viešumoje, nebeduodavo pinigų. Šioje vietoje istorija turėjo baigtis.

Tačiau grįžau pas jį, nes labai mylėjau. Susituokėme, gimė du mūsų nuostabūs kūdikiai. Bet jis pavirto monstru. Ištisai gėrė ir kėlė skandalus. Kai mažajam buvo 9 mėn. palikau namus ir išvykau į kitą miestą. Susitvarkiau gyvenimą. Jau beveik dvejus metus gyvenam atskirai. Bet jis iš keršto, kad palikau jį, šiuos dvejus metus mano gyvenimą pavertė ir vis dar verčia pragaru – siuntinėja man įvairias tarnybas patikrinimams, skyrybų byla tęsiaisi jau irgi 2 metus. Jis siekia iš manęs atimti mūsų vaikus, nes jo turtinė padėtis yra geresnė... Žodžiu, po truputį stojuosi ant kojų ir einu savo keliu aukštai iškėlusi galvą, tačiau su kraujuojančia širdimi. Ateis ir geresni laikai... Tikiuosi...

Apibendrinant noriu pasakyti vieną dalyką. Aš pati esu dėl visko kalta. Ir tik aš pati turėsiu atsiskaityti prieš Dievą už savo klaidą. Ne veltui ir Biblijoje yra pasakyta „Ką Dievas sujungė – žmogus teneišskiria“. Aš išskyriau Dievo sujungtą šeimą ir štai pats Aukščiausiasis mane tokiu būdu baudžia. Nepyksiu, jei kas mane smerks ar teis, užgaulios negražiais komentarais. Pakankamai save esu nuteisusi ir bandau pati sau atleisti... Gal kada nors ir pavyks.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Meilės trikampis – tikriausiai sudėtingiausia figūra santykiuose. Į jį įsipainiojus sunku nenudegti, tenka rinktis – pamiršti mylimą žmogų ir oriai atsitraukti, ar paminti savo principus, o gal net ir nešioti meilužės ar meilužio etiketę. Deja, tokioje situacijoje sunku likti neapkalbėtam – kiekvienas meilės trikampio dalyvis turi savo versiją, ir ji vieną iš dalyvaujančių paverčia kone monstru. Pažįstamas jausmas? Tuomet prašome pasidalyti savo istorija.

Patarkite tiems, kurie į jį įsivėlė, kaip nenudegti, laiku pasitraukti ir kokių ženklų paisyti! Dviems jūsų padovanosime puikius prizus – po pasirinkto DELFI grupės žurnalo 3 mėn. prenumeratą!

Laimėti galite savo istoriją siųsdami el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Trikampis“ Jūsų anonimiškumą garantuojame.