Nepriklausomai nuo sezono, vasarą prie +20 ir daugiau garantuojami be galo stiprūs ir neišdildomi įspūdžiai. Tik būtinai sėskite į reikiamą 50-tuką. Kaip jį surasti? Mėlynai geltonas dažas, amžių amžiams aprasoję langai, maršrutas dažniausiai eina prieš aštuonias (ryte) ir nuo šešių iki septynių (vakare).

Kad patekote ten, kur reikia, suprasite iš tepalų smarvės. Žodžiu, vos įlipus turi apimti jausmas, kad nutarėt apsiuostyti tepalais. Kadangi jau esat ten, kur reikia, belieka išsirinkti geriausias vietas. Jeigu Jums pasiseks ir gausite pačias geriausias vietas prie keturių autobuse esančių vėdinimo langelių.

Net neįpusėjus keliui iki kitos stotelės savęs imsite klausti iš kur tas keistas pelėsių kvapas. Kuo toliau važiuosite, tuo labiau jis stiprės, imsite ieškoti kur įsitaisęs, koks naftalinu kvepiantis bendrakeleivis. Bet grožėkitės vaizdu, suprantu, kad rūkas languose toks tirštas, jog nieko nesimato. Bet juk pakanka kilstelėti akis aukščiau. VUOLIA.

Tikras amžių amžinųjų sukurtas lobis. Argi ne gražiau nei Trakuose? Gražiau, kvapniau, sveikiau. Kokios dar mintys, kad tai kenksminga Jūsų sveikatai?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

DELFI susisiekė su UAB „Vilniaus viešasis transportas“ komunikacijos vadove Rasa Norkiene, kuri paaiškino, kad keleivio aprašytos situacijos priežastis – besibaigiantis autobuso eksploatacijos laikas.

„Nuotraukoje užfiksuotas langas, kurio išsihermetizavusiame stiklo pakete kaupėsi drėgmė ir stiklas yra pabalęs. Jo išvalyti neįmanoma, belieka langą pakeisti. Kadangi šio autobuso numatoma nebeeksploatuoti, tai nebeinvestuojama į lango keitimą. Dėl keleivio minimo tepalų kvapo: senuose autobusuose ne visai hermetiškos sistemos ir nuo įšilusių paviršių sklindantis kvapas gali jaustis transporto priemonės salone.

Keleivių, kurie susiduria su panašiomis situacijomis, norime atsiprašyti ir informuoti, kad artimiausiais metais planuojame atnaujinti autobuso parką, senąsias transporto priemones pakeisti šiuolaikiškomis, patogiomis naudotis neįgaliesiems, su geromis kondicionavimo sistemomis ir kitais patogumais keleiviams“, – nurodė R. Norkienė.

Norite pasidalyti savo patirtimi viešajame transporte? Rašykite el.p. pilieciai@delfi.lt su prierašu „Transportas“.