Aš kaip tik auginu sūnų su „eks“ „per pusę“. Tai pati geriausia išeitis visiems – labai rekomenduoju.

Dažnai mūsų moterys bando vaiką pasilikti sau, net jei vyras ir norėtų auginti jį pusę laiko. O kai vyras pavargsta kovoti, jis tiesiog susiranda kitą moterį ir susilaukia kitų vaikų, o moteris lieka kampe viena, pikta, nusivylusi.

Ji jau nebesusikurs asmeninio gyvenimo, nes ji tam neturi laiko. Dažnai jos po to gailisi... Na, o mes su vyru kas kelias dienas keičiamės vaiku. Vaikas priprato ir tai jam patinka. Tokiu būdu ir aš, ir buvęs vyras turime laiko asmeniniam gyvenimui ir viskam kitkam, o po kelių dienų atokvėpio daug lengviau būti puikia mama, kai pailsi, pasiilgsti ir turi „savo gyvenimą“, kuris tave daro laiminga.

Tokiu atveju niekas niekam nemoka alimentų, o drabužius perkame kartu. Pagalvokit, moterys, jūs atimsit tėvą iš vaiko, o paskui jis žiūrės, kaip naujieji jo broliai ar seserys džiaugiasi bendravimu su tėvu, o jis ne – tėvelis jo nebeieško... Turime neatiminėti vaikų, o versti vyrą prisiimti atsakomybę.

Juk ne be jo pagalbos vaikas gimė, tegu žino, ką reiškia rūpintis, nemiegoti, skirti laiko nors ir esi pavargęs. Tada ir vyrai „nebegamins“ vaikų į kairę ir į dešinę, o ir mūsų sūnūs negalvos, kad nėštumas yra tik moters reikalas.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite atsiųsti savo nuomonę? Patarti? Pasidalinti mintimis? Kviečiame tai padaryti! Rašykite el.paštu pilieciai@delfi.lt arba žemiau: