Atvažiavau čia, į išsvajotą Vokietiją, kur turėjo atsiverti visos galimybės. Vieno įmonės vakarėlio metu sutikau Ją – gražią, gundančią, jauną, liekną, seksualią ir šnekančią mano gimtąja kalba... Abu buvome apsvaigę, gal nuo šokio, gal nuo alkoholio, o gal tiesiog nuo to, kad buvom kažkaip vieniši ir labai trokštantys to... Ne, ne meilės, o tiesiog sekso.

Po vakarėlio atsidūrėm Jos namuose. Ką ten atsidūrėm, jau taksi automobilyje Ji man leido įlįsti ten, kur padori mergina... O gal tiesiog neprieštaravo, kad jos kelnaitės būtų žemiau, nei jos garbė. Tiesa, miegamojo durų man ji taip ir neatvėrė, mylėjomės svetainėje ant Jos sofos, kur įprastai miega jos sūnus.

Šeimos židinio saugojimas? Šventa šeimos lovos vieta? NE. Nepatenkinantis seksualinio noro vyras užsienietis? Ne, tiesiog jos šeimos (vyro ir sūnaus) nebuvo namie, turbūt motiniškas jausmas neleido to daryti TO TEN... Neperdedant, ji buvo ekstazėj ir šnabždėjo „tu esi geriausias vyras, kurį aš esu sutikus“, o man tai glostė mano savimeilę...

O ryte ji manęs paklausė „klausyk, o mes vakar nepašnekėjom apie LPL, nors... Tu juk esi šeimos žmogus, gal aš dėl to būsiu rami...“. O mane šis klausimas žiauriai sukrėtė. Dvi savaites gėriau dvigubą antibiotikų dozę, taip ramindamas save, kad grįžęs neparneščiau „dovanos“ žmonai, kas žino... Jei suprasit, po savo „nuotykio“ jaučiausi žiauriai blogai.

Nesvarbu, kad vyriškos fantazijos vis prisimena jos stangrų nuogą kūną su seksualiomis ilgomis prilimpančiomis tinklinėmis kojinėmis, bet nuo to karto jos nebegerbiu, o save laikau silpnavaliu šuniuku, kuris negali atsispirti kalytės uodegos pavizginimui. O kaip po tokio įvykio jauteisi tu?

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Prašome Jūsų – pasidalinkite savo patirtimi ir patarkite išduotiesiems, ar verta bandyti su neištikimybe susitaikyti? Gal patys esate išdavę mylimą žmogų ir turite tam pasiteisinimą? O gal fizinės neištikimybės apskritai nelaikote išdavyste? Laukiame Jūsų nuomonės ir istorijų.

Už atvirumą ir nuoširdumą Jums padovanosime prizą – dviem žmonėms už laiškus atiteks D. Radulescu romanas „Juodosios jūros sutemos“ apie prarastą meilę. Savo nuomone galite pasidalinti spausdami pilką mygtuką žemiau arba rašydami laiškus el.paštu pilieciai@delfi.lt. su prierašu „Išdavystė“.