– Visi atrodo kaip pafotošopinti, – sako man žinomas garsenybių fotografas Gediminas Žilinskas, mums besišnekučiuojant naktiniame bare, į kurį suguža turtingų vyrų ištroškusios merginos.

Apsidairau: iš tiesų – suknelės giliom iškirptėm, gražūs papuošalai, pasitempę vyrai. Gražu. Aliuzija į prabangą. Prabanga – kai rankinukas tikras, ir tik iliuzija – kai ne.

Bet apie ką aš čia. A, tiesa, apie tai, kad reikia sportuoti, sveikai maitintis ir rūpintis savimi. Apie tai, kad svarbiausia – kaip jautiesi. O pastaruoju metu aš jaučiuosi pakylėtas. Bet ne nuo alkoholio, narkotikų ar naktinių linksmybių. O nuo geros draugų kompanijos, skanaus deserto, naujos, įdomios pažinties, skanaus ir dažniausiai sveiko maisto, sporto, saulės, pavasario, vasaros.

Taip, gal ir nereikia sportuoti, sveikai maitintis ir rūpintis savimi. Juk tai užima daug laiko, reikalauja pastangų, disciplinos, ištvermės ir dar velniai žino ko. O net ir prabangi suknelė kainuos pigiau, nei asmeninis treneris, sporto klubo abonementas, sveikas maistas... Tūkstantį kartų paprasčiau nusipirkti suknelę, pasišpakliuot ir eiti šaudyt nakties riterių su prabangiais automobiliais ir netuščiom banko sąskaitom.

O kad jau prakalbom apie riterius... Ir nors tarp vyrų sporto klubas yra tam tikras vyriškumo įrodymas, dažnai užtenka nueiti kartą kitą, o visa kita išsprendžia alkoholis ir naktinės linksmybės. Ir pinigai.

Nesakau, kad man naktinės linksmybės nepatinka. O tie, kas mane pažįsta, žino, kad buvau, o kartais ir esu, dar ir koks jų mylėtojas. Man patinka, kad merginos naktiniam klube atrodau patraukliau, nei yra iš tikrųjų. Bet taip pat patinka ir tai, kai jos išsinešdina naktį (ar paryčiais) ir ryte nebūna to awkward moment (liet. nejaukaus momento). Nors... Su kai kuriom iš jūsų smagu atsibusti ir iš ryto.

Patinka būti apsuptam gražių žmonių, mėgautis jų draugija ir gerai leisti laiką viename ar kitame bare ar klube. Patinka išgerti gerą kokteilį su istorija „Dream Bar“ ar užsukti pavalgyti bei „pasiruošti“ savaitgaliui bene vienintelėje Vilniaus vietoje, darančioje pre-partyrestorane „Kinza“.

Sportas, sveikas maistas ir rūpinimasis savimi užima daug laiko. Bet kai merginos pilvas – didesnis nei mano, reikia daug fotošopo išgerti, kad to nepastebėčiau. Juk lieknas, treniruotas kūnas turi būti ne tik pas vyrus, bet ir pas merginas. Nes tai yra žiauriai gražu. Žiauriai žiauriai gražu.

Turbūt net nebūtina apibendrinti, bet vis dėlto jums rinktis – ar viską paslėps špaklius (merginoms) ir alkoholis (vyrams), ar, šiek tiek pasistengus, nereikės nieko slėpti.

– Tomai, tu nesi Brad'as Pitt'as, – kartais pasako man mano kirpėjas Benas Venskaitis, kai aš jam parodau vienokią ar kitokią šukuoseną, kurios norėčiau.

– Tu taip manai?! – dažnai nesutinku aš, ir mes skaniai pasijuokiam.

P.S.: didelį ačiū už nepailstamą motyvaciją, gražų kūną ir superinę savijautą sakau savo treneriams – Jean Claude'ui, Ignui Bakėjui ir Pauliui Jurėnui.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!