Kartą išdrįsau ir pakviečiau ją kavos (be jokių paslėptų minčių, na, suprantat, apie ką aš), o ji, mano nuostabai, pakvietė mane į... Tikrai taip – vieną iš tų, kaip vėliau supratau, aukštuomenės vakarėlių.

Turbūt norite ir daugiau išgirsti? Galiu papasakoti.

Man pačiam tai vis dar atrodo neįtikėtina, bet tas renginys vyko Vilniaus Rotušėje. Net tėvams ir draugams prieš tai nepasakojau – nemanau, kad būtų patikėję. Viduje, nors ir labai nedrąsiai, pasidariau pora „selfių“: vieną „tūlike“, o kitą – labiau įsidrąsinęs – ant laiptų.

Prie įėjimo mus pasitiko žavios, gražiai pasidažiusios moterys, viduje buvo daug gražių, pasipuošusių žmonių. Džiaugiausi, kad ir aš šiek tiek pasipuošiau: prieš eidamas peržiūrėjau nuotraukas internete ir atsirinkau kažką iš savo spintos. Draugė sakė, kad atrodau neblogai (tikiuosi, nemelavo).

Galima buvo vaišintis šampanu, tai ir aš paėmiau vieną taurę. Kai kuriuos žmones labai fotografavo, liepė jiems pasisukti į vieną ar kitą pusę. Dalį jų pažinau – buvau matęs ar žurnale, ar kažkur kitur žiniasklaidoje... Buvo keletas man visai patikusių merginų.

Vėliau kilome į antrą aukštą, visus suleido į tokią tamsią, prabangiai atrodančią salę su kolonomis, ant kai kurių kėdžių puikavosi užrašai „VIP“. Supratau, kad čia turbūt tiems žmonėms iš žurnalų puslapių. Viskas atrodė, kaip per kokius „Grammy“ apdovanojimus – buvau tokius matęs.

Tie žinomi žmonės, beje, stovėjo ar sėdėjo netoliese ir, galima sakyti, buvo ranka pasiekiami. Yra toks pasakymas. Norėčiau, kad taip ranka pasiekiami būtų koks Kanye West ar Rihanna.

Visi susėdo ir prasidėjo pasirodymas. Tai buvo šukuosenų teatras, kaip supratau iš pavadinimo ir paties pasirodymo. Ant scenos buvo pusnuogių vyrų ir moterų (tikrai taip – moterys ant scenos šoko nuogomis krūtimis, bet nepasakyčiau, kad tai buvo striptizas – greičiau kažkoks meninis performansas), įspūdingų sceninių kostiumų ir dar įspūdingesnių šukuosenų. Man patiko.

Norėčiau dar kada apsilankyti tokiame ar panašiame renginyje ir mano draugė man sakė, kad pasikvies.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalinti savo patirtimi? Papasakoti savo įspūdžius? Jūsų istorijų ir nuomonių laukiame el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Meilė“ arba žemiau: