Ir tada jie paleidžia liežuvį, padaro jį nevaldomu mėsos gabalu, kuris kabalduoja lyg monstras iš serialo „Gyvi numirėliai“ - išlenda iš šių „svarbių“ žmonių burnos ir tarsi savarankiškai klaksi leisdamas garsus aplink - ir į visas puses taško stilingus keiksmus ir išmoningas mintis.

Ir tai vyksta nuolat - prieš kelias savaites baigęs karjerą krepšininkas staiga pasijuto meno žinovu ir užnuodijo eterį, skleisdamas savo mintis apie šiuolaikinę skulptūrą, dabar gi „veiksmo aktorius“/ TV laidų vedėjas užsipuolė žurnalistą Andrių Užkalnį, kuris (Dieve, koks nusikaltimas) pažėrė keletą kritikuojančių pastebėjimų apie jaunojo ekrano supermeno vedamą TV laidą.

Aktorius Mindaugas Papinigis kone pirmą kartą padirbėjęs televizijoje matyt pasijuto kūrybos dievu, neklystančiu visažiniu ir ekrano grandu. Suprantama, kad bet koks pastebėjimas, griaunantis šiuos jaunojo aktoriaus įsivaizduojamus „pasiekimus“, tiesiog sutrauko net menkiausius herojaus kapiliarus, stambias aortas ir susiraizgiusias venas - tuomet kraujas plūsteli - pirmiausia gal į akis ir liežuvį (...).

Jaunasis aktorius turėtų suprasti, kad Andriui Užkalniui vien už paminėjimą jis turėtų būti dėkingas ir sutikęs turėtų bandyti pabučiuoti ranką. Jis turėtų suprasti, kad Andriaus pastebėjimai, patinka jie, ar ne, dažniausiai yra profesionalūs ir objektyvūs, taigi labiau teisingi, nei neteisingi. Ir jei jaunasis genijus būtų išties Genijus, suprastų, kad į Andriaus Užkalnio pastabas reikėtų reaguoti pozityviai, stengtis eliminuoti Andriaus pastebėtas klaidas ir trūkumus (...).

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!